22. 5. 2017.

Enter Shikari iznenađenje "Supercharge"

Pa bilo je krajnje vreme da Enter Shikari objave pravi letnji hit! Nenajavljena "Supercharge" sa reperom Big Narstie-m je novi singl benda koji trenutno na turneji. Pesma je uglavnom ono što smo navikli od njih ali na malo drugačiji način. Jedno je sigurno Enter Shikari nikada ne razočaraju!


Sub Focus aktuelan u "Don’t You Feel It"

Sub Focus se posle singla "Lingua" vraća modernom "Don’t You Feel It" snimljena sa finskom zvezdom Alma-om. Odličan spoj njegovih ritmova i njenog fantastičnog glasa donosi novi hit koji će se slušati. Radnja spota je zapravo smeštena nekih desetak godina unazad i predstavlja jednu noć u životu onih koji samo hoće da se provedu.


Arcane Roots neverovatni sa "Matter"

Kako od malo poznatog benda doći do svetske slave? Pa najlakše je kvalitetnom muzikom. Arcane Roots svojim novom pesmom pretenduju da preko noći postanu jedan od najperspektivnijih rock bendova danas. "Matter" ima snagu ranog Muse i melodičnost Lonely The Brave. Ako je ovo vaš prvi susret sa njima očekujte neočekivano!


Of Mice & Men odlični sa "Back To Me"

Of Mice & Men su objavili još jednu numeru u novoj postavi u kojoj je basista Aaron Pauley zamenio nekadašnjeg pevača Austin Carlile-a. Prošlog meseca se pojavio "Unbreakable" a drugi singl je za "Back To Me". Spot koji je snimljen na nekoliko američkih festivala pogledaj dole.


Neck Deep sa dva nova spota najavljuju 'The Peace and The Panic'

Od nedavno Neck Deep postavljaju tizere koji su značili da uskoro dobijamo novu muziku od njih. Na opšte iznenađenje (i duševljenje) niko nije očekivao da će odmah objaviti dve pesme i za obe spotovi. Njihov treći studijski album nazvan je 'The Peace and The Panic' i pojavljuje se 18. avgusta za Hopeless Records. Dva singla koji ga najavljuju su "Where Do We Go When We Go" i "Happy Judgement Day". Više detalja u linku ispod.