14. 8. 2015.

Don Broco - Automatic #recenzija

Sony Music
2015

Drugi album je najteže snimiti, pogotovu ako vam je prvi bio uspešan kao 'Priorities'. Tri godine kasnije Don Broco se vraćaju, sada kao svetski poznati bend koji je postavio novo značenje pop muzike. 'Automatic' je najavljen singlovima koji su obećavali da će sve zvučati mnogo bolje nego što to možemo da očekujemo od njih. Savršena produkcija ipak nije pokrila nedostatak kreativnosti...

Frank Turner - Positive Songs for Negative People #recenzija

Xtra Mile Recordings
2015

Da li je Frank Turner objavio najbolji album u karijeri? ’Positive Songs for Negative People’ je savršen spoj svih kvaliteta koje on kao umetnik ima. Bez obzira šta bilo ko misli o njemu, Turner je i dalje jedini koji pravi pop rock muziku kakvu svi zaslužujemo.

Preslušajte Stories debi album 'The Youth To Become' #stream

Definitivno najtreženiji bend trenutno. Stories su bukvalno za nekoliko dana od nepoznatog australijskog metalcore sastava postali trend. Sve što smo do sada čuli je zvučalo odlično. Sada možete preslušati i njihov debi album 'The Youth To Become' u celini, u linku ispod.


Fantastičan novi August Burns Red spot "Identity" #video #premijera

Metalcore pod vodom ili "Ko živi na dnu mora?": August Burns Red...

Odličan novi spot "Identity" pogledajte u linku ispod, album 'Found in Far Away Places'  preslušajte ovde.


Crossfaith objavili "Devil's Party" spot #video #premijera

Uvez zanimljivi Crossfaith nastavljaju da podgrevaju našu maštu sa novim singlom narednog albuma 'Xeno'. Novi spot "Devil's Party" možete pogledati u linku ispod. Album je u prodaji 18. septembra.


Preslušajte novi Bullet for My Valentine album Venom #stream

Pročitajte recenziju i onda i preslušajte ovaj odličan album. Bullet for My Valentine su dostigli vrhunac svoje kreativnosti sa albumom 'Venom'. Možda je rano proglasiti ga metal albumom godine, ali će svakako zasluženo nositi tu titulu.


I vreme je za novi Iron Maiden - Speed Of Light #video #premijera

Iron Maiden kakav svi očekuju, bez promena...
Klasična up-tempo, prvi singl, pesma sa novog albuma 'The Book Of Souls', u prodaji od 4. septembra.
Numeru prati odličan spot u kome vidite Eddie-a kroz poznate motive sa omota ploča i singlova ali kroz evoluciju video igara. Od starih automata sa kockastom grafikom, preko konzola do HQ first person shooter-a