11. 9. 2014.

Preslušajte novi Motionless In White album #stream

Motionless In White su uz pomoć fanova preko socijalnih mreža omogućili da njihov novi album preslušate pre nego što se pojavi u prodaji. 'Reincarnate' će objaviti Fearless Records 15. septembra.
Album preslušajte u celini na fearlessrecords.com/stream


Kako su Young Guns snimali "I Want Out" spot #video

"I Want Out" je prvi singl trećeg albuma za Young Guns. Album će se najverovatnije pojaviti do kraja godine ali bend još uvek nije objavio nikakve detalje vezane sa izdanje.


Plague Vendor "Breakdance On Broken Glass" #video #premijera

Sasvim je pohvalna predanost mladog benda Plague Vendor jer ko bi drugi prošetao kroz mašineriju za pranje automobili zarad svog novog spota? I posle kažite da su punk-eri prljavi!
Njihov debi album možete preslušati na mikerecenzije u linkovima dole.


Exodus pesma sa Kirk Hammet-om #video #premijera

Na svom novom albumu 'Blood In, Blood Out' američki trash metal Exodus udružili su snage sa svojim starim gitaristom. Kirk Hammet je svirao u bendu od 1981. do 1983. onda je prešao u Metallica-u i ostalo je već većini poznato.
'Blood In, Blood Out' je deseti album u Exodus diskografiji, produkciju je radio Andy Sneap sa kojim sarađuju već godinama. Pored Hammet-a gosti na izdanju su Chuck Billy (pevač benda Testament) i Dan the Automator američki hip hop producent (!?).
Disk je u prodaji od 10. oktobra za Nuclear Blast.


Nightwish u studiju #video

Još uvek nema novih Nightwish pesama ali snimanje novog albuma je u završnoj fazi. Bend još uvek nije odredio datum izlaska novog diska, najpribližnije je leto 2015. što bi značilo da će prvi singl možda biti dostupan u vreme dočeka nove godine?


Black Veil Brides još jedna nova pesma "Faithless" #video #premijera

Black Veil Brides su jedan od omraženijih bendova u muzičkoj industriji ali imaju možda i najbolje fanove. BVB Army kako se nazivaju su uvek tu za svoje miljenike, bend to ume da poštuje tako da je nova pesma "Faithless" premijeru doživela preko stranice kojom upravljaju fanovi.
Ovo je druga pesma sa četvrtog albuma za američke rock-ere za samo pet dana prvi singl "Heart Of Fire" je predstavljen pre samo nekoliko dana. Istoimeni ili 'Black Veil Brides' album će se pojaviti 27. oktobra.

Mallory Knox novi singl i spot "Shout At The Moon" #video #premijera

Mallory Knox su se definitivno promenili i zvuk na njihovom drugom albumu 'Asymmetry' će sadržati mnogo više melodije i pop-rock uticaja. To i dalje zvuči dobro ali ako ipak nedostaje ona punk energija koju su imali na početku.
Novi disk će se pojaviti 26. oktobra, "Shout At The Moon" je drugi singl i dolazi posle "Ghost in the Mirror" dok prva objavljena pesma "QOD II" može da se presluša u audio formatu na njihovoj youtube stranici.