2. 2. 2013.

Dropkick Murphys – “The Boys Are Back” VIDEO

Drugi spot sa albuma "Sign & Sealed In Blood" za pesmu koja otvara izdanje.




recenzija: Dropkick Murphys – Signed and Sealed in Blood

Nova pesma Red Hot Chili Peppers AUDIO

Nova pesma "In Love Dying" za Red Hot Chili Peppers postavljena je na youtube stranici benda. To je jedan od 18 singlova koje Peppersi planiraju da objave putem svog web sajta.


Sound City Players uživo u Hollywood-u VIDEO

Foo Fighters, Stevie Nicks, Slipknot i Nirvana članovi zajedno na bini u Hollywood Palladium-u.
Skoro tri sata je trajao koncert benda Sound City Players sa ukupno 38 odsviranih pesama.

Stevie Nicks iz Fleetwood Mac, John Fogerty iz Creedence Clearwater Revival, Brad Wilk iz Rage Against The Machine, Rick Springfield, Corey Taylor iz Slipknot, Rick Nielsen iz Cheap Trick, Krist Novoselic i Pat Smear iz Nirvana i Queens of the Stone Age član Alain Johannes su nastupali na koncertu. Foo Fighters su svirali prvi set, posle su bili prateći bend gostima koncerta.

Koncert je podeljen na sekcije u kojima svaki od gostiju izvodi oko četiri pesme, onu koju je snimio za Sound City Reel To Reel album i nekoliko svoja najveća hita.

Alain Johannes je odsvirao "Hanging Tree"(Queens Of The Stone Age), Brad Wilk(RATM) i Chris Goss(Masters of Reality) odsvirali su pesmu "Time Slowing Down" iz filma Sound City. Black Rebel Motorcycle Club sa Dave Grohl-om na bubnjevima za "Red Eyes and Tears" i "Whatever Happened To My Rock And Roll". Lee Ving iz punk benda Fear je odsvirao novu pesmu "Your Wife Is Calling" sa Foo Fighters bendom, i svoj hit iz 1978. "I Love Livin' In The City'".
Corey Taylor iz Slipknot i Stone Sour, Rick Nielsen iz Cheap Trick i Krist Novoselic iz Nirvana-e su izveli pesme Cheap Trick "Hello There", "Surrender" i "Ain't That A Shame" na vokalima je bio Taylor.
Na oduševljenje Dave Grohl-a, Rick Springfield je izveo "Love Somebody" i "Jessie's Girl". John Fogerty u setu Creedence Clearwater Revival pesama na kojima je delio vokale sa Grohl-om: "Travelin Band', "Born On The Bayou", "Bad Moon Rising", "Proud Mary", "Fortunate Son".
Stevie Nicks je zatvorila koncert pesmama "Stop Draggin' My Heart Around" i "You Can't Fix This", "Dreams", "Landslide". Poslednja pesma je bila desetominutna verzija "Gold Dust Woman".



Bend je prvobitno okupljen radi snimanja muzike za dokumentarac o Sound City studiju u California-ji. Režiju je potpisao Dave Grohl.

Povezane vesti:
Dave Grohl & Sound City Players VIDEO
Ko se pojavljuje u Sound City filmu