6. 6. 2013.

AC/DC pevač gostuje na Sting-ovom novom albumu

Brian Johnson pevač australijskih rockera AC/DC gostovaće na albumu "The Last Ship", muzički prikaz brodvejske predstave čiji je autor Sting.

Predstava je već tri godine u produkciji a premijera se očekuje u 2014. Sting je jedan od kreatora celog projekta i priča je rađenja po njegovim sećanjima na detinjstvo i odrastanje u Wallsend-u kao i propast industrije proizvodnje brodova u njegovoj rodnoj zemlji.

"The Last Ship" će biti njegov prvi album posle 10 godina koji se neće baviti renesansnom i klasičnom muzikom kao izdanja "Songs from the Labyrinth", "If on a Winter's Night...", "Symphonicities". Album sa muzikom iz predstave izlazi 24. septembra, produkciju je radio Rob Mathes. Izdanje će biti dostupno kao digital download, CD i vinil, u dve varijante sa 12 pesama ili kao duplo disk sa 5 bonus pesama.


Queens Of The Stone Age uživo kod Letterman-a VIDEO


Čuveni The Ed Sullivan Theater gde se snima emisija jednog od najpopularnijeg komičara američke televizije David Letterman-a često ugosti i popularne bendove koji za samu emisiju snime jednu pesmu uživo, dok odabrani održe čitav koncert specijalno za web stranicu. Live on Letterman webcast do sada su 'odradili' Foo Fighters, Phoenix, Depeche Mode, The Killers i mnogi drugi.

U skoro sat vremena QOTSA su predstavili svoj novi materijal.




povezane vesti:
Mi smo Queens Of The Stone Age - koncertna promocija VIDEO
Novi Queens Of The Stone Age uživo
Svaki dan je Queens Of Stone Age dan VIDEO
recenzija: Queens of the Stone Age - ...Like Clockwork

Nova Nine Inch Nails pesma "Came Back Haunted" AUDIO

Prvi singl sa albuma 'Hesitation Marks' čije objavljivanje je zakazano za 3. septembar. Pesmu "Came Back Haunted" možete da preuzmete sa nin.com ili na itunes.
Prva nova stvar Trent Reznora potpisana kao NIN je odličan susret modernog elektronskog zvuka sa konkretnom NIN formom pisanja pesama. U isto vreme agresivna, kako nas je i navikao tokom godina a ipak bi "Came Back Haunted" mogla lako da se provuče i kao underground dance hit.



povezane vesti:
Nova Nine Inch Nails pesma, uskoro!
Novi Nine Inch Nails je gotov!
Reading & Leeds Festival objavio kompletan spisak izvođača