25.02.2016.

Babymetal trejler novog spota "Karate" #video

Danas se pojavljuje nova Babymetal pesma "Karate". Bend je postavio kratki video trejler sa isečkom iz novog spota i najavom novog albuma 'Metal Resistance' - u prodaji od 1. aprila.


Devil You Know novi spot "Consume The Damned" #video #premijera

Zvanični spot za "Consume The Damned" sa albuma 'They Bleed Red' - pročitajte recenziju. Devil You Know su tokom marta sa Atreyu na američkoj turneji.


Blaze Bayley prvi singl "Human" #video #premijera

Blaze Bayley je objavio spot za "Human", prvi singl sa 'Infinite Entanglement' albuma. Izdanje možete poručiti na blazebayley.net/webshop


Nova Lonely The Brave pesma "What If You Fall In" #video #premijera

Lonely The Brave su juče objavili detalje novog albuma 'Things Will Matter'. Disk će biti u prodaji od 20. maja. Na njihovom sajtu možete pronaći linkove za naručivanje albuma u više opcija. Animirani spot za novu pesmu "What If You Fall In" je postavljen na njihovoj facebook stranici, preslušajte je u linku ispod.


Iron Maiden turneja 2016. #vesti

Iron Maiden su prethodne noći otpočeli 'The Book Of Souls World Tour' koncertom u BB&T Center, Sunrise, Florida, USA. Pored više lažnih stream-ova na youtube kompletan nastup je bilo moguće pratiti na Periscope zahvaljujući fanovima kojima nije bilo dosadno da drže uperen mobilni dva sata umesto da uživaju u nastupu. Setlistu i novi video intro pogledajte u linku ispod.