15.01.2014.

Foster The People drugi album #video #premijera

Američki indie pop Foster The People su snimili svoj drugi album 'Supermodel', izdanje će se pojaviti 18. marta za Columbia Records. Prvi singl je "Coming Of Age".


Issues nova pesma! #video

Issues uskoro objavljuju svoj debi ali u muzičkim medijima oni se već vode kao velike "zvezde". Možda i najočekivanije izdanje za početak 2014. je njihov istoimeni (Issues) album. Do sada su objavili dva EP-a i dosta singlova a postoje od 2012. "Never Lose Your Flames" je drugi zvanični singl sa albuma.
Izdavač je Rise Records.


povezane vesti:
Issues završili album #video

Preslušajte novi Periphery album #audio #stream

Sumerian Records su postavili na youtube kompletan novi album progresivnih metalaca Periphery. Bend postoji od 2005. i do sada su objavili dva albuma, novi koji nosi naziv 'Clear' će biti dostupan od 28. januara.povezane vesti:
††† (Crosses) - "Bi†ches Brew" #video #premijera 
Asking Alexandria novi necenzurisani spot #video #premijera 

Taking Back Sunday "Flicker, Fade" nova pesma #video #premijera

Taking Back Sunday 18. marta objavljuju svoj novi album 'Happiness Is'. Šesto izdanje za američke rock-ere dolazi tri godine posle albuma koji je nosio naziv po imenu benda. Novi disk sadrži jedanaest pesama, produkciju su radili Marc Jacob Hudson i Mike Sapone. Izdavač je Hopeless Records.

Pre par meseci Adam Lazarra, pevač, je morao da otkaže nastupe na turneji zbog porodičnih problema. U dogovoru sa ostatkom benda koncerti nisu otkazani već je na njegovo mesto došao prijatelj i kolega Spencer Chamberlain, najpoznatiji po radu sa metalcore Underoath.

Novi singl "Flicker, Fade" i "Beat Up Car" sa novog albuma su već poznate publici jer su ih Taking Back Sunday svirali na jesenjoj turneji po Americi.povezane vesti:
Adam Lazzara solo “Because It Works” #video #premijera 
Taking Back Sunday nova pesma uživo #video 
Itch & Adam Lazzara sa Warped turneje #video 

I Killed The Prom Queen - "Thirty One & Sevens" #video #premijera

'Beloved' treći album australijskog metalcore I Killed The Prom Queen pojaviće se u prodaji 17. februara Epitaph Records. Drugi singl je "Thirty One & Sevens". Prvi singl "To The Wolves" je objavljen još juna prošle godine. 

Album sadrži ukupno jedanaest pesama, produkciju je radio švedski producent i gitarista Fredrik Nordström.povezane vesti:
I Killed The Prom Queen - "To The Wolves" #audio #premijera 

Itch se vraća, uskoro novi album #audio

Nekada punk-er sada hip hop-er ali uvek revolucionar, Jonny Fox poznatiji kao Itch uskoro objavljuje The Deep End'. Prvi singl je "Children Of The Revolution" posvećena svim herojima našeg doba koji su pokušali da promene svet.
novi solo album '

Novi album, inače prvi solo Itch-a sadržaće sve do sada objavljene hitove: "Best Shot", "Homeless Romantic" i "Life Is A Poetry".

Izdavač je Red Bull Records.povezane vesti: