31. 5. 2014.

Preslušajte Masked Intruder album #stream

Punk bend za koji neki novinari kažu da predstavljaju sve ono što je loše u tom pravcu. 'M.I.' drugi album za Masked Intruder objavila je Fat Wreck Chords 27. maja.


Preslušajte disk na mikerecenzije:

Novi Dazy (The Girl) spot "Never Calm Down!" #video #premijera

Ako volite nešto drugačiju muziku, npr. veseli indie pop onda svakako trebate usmeriti vašu pažnju na Dazy (The Girl). Posle "I Told You So" dueta koji je snimila sa Derek Sanders-om pevačem Mayday Parade, sa kojim je u dugogodišnjoj vezi, Dazy je snimila i spot za simpatičnu "Never Calm Down!".


Mayday Parade neobjavljene pesme #video #premijera

Reizdanje 'Monsters in the Closet' pojavilo se u prodaji 27. maja. Produžena verzija Mayday Parade albuma iz 2013. sadrži tri nove pesme:  "Hear the Sound", "Stuck in Remission" i "Worth a Thousand Words".

Preslušajte pesme u linkovima dole:

Upoznajte blessthefall... #video

Novi video klip benda blessthefall donosi intervjue sa svim članovima benda o njihovom detinjstvu i muzičkim počecima.

Svoj četvrti album 'Hollow Bodies' objavili su avgusta 2013. za Fearless Records. Do sada su se pojavila tri singla sa izdanja, poslednji za naslovnu numeru je premijerno prikazan početkom marta.



Crowbar - "Walk With Knowledge Wisely" #video #premijera

Novi Crowbar album 'Symmetry in Black' je već u prodaji. Prvi singl je "Walk With Knowledge Wisely". Pogledajte zvanični spot za pesmu u linku dole.

Nedavno je Kirk Windstein prekinuo Crowbar nastup na Maryland Deathfest-u jer je neko iz publike istrčao na binu. Veoma iznerviran Windstein je ukratko rekao: "Ja vama ne dolazim na posao da vas uznemiravam, nemojte ni vi meni. Jedan od najboljih ljudi na planeti Randy Blythe umalo nije osuđen na doživotnu robiju zbog slične gluposti".
Pogledajte snimak incidenta u linku dole:

Preslušajte prvu polovinu Beartooth debi albuma #stream

'Disgusting' je prvo izdanje za amerikance Beartooth. Njihova muzika je veoma žestoka i agresivna, neopredeljeni žanrovski kreću se između punk-a, hardcore-a i metal-a. Album će se pojaviti 10. juna za Red Bull Records. Pored aktuelnog singla "Beaten In Lips" možete preslušati još pet pesama koje će se naći na 'Disgusting'. Disk ukupno sadrži dvanaest numera.


Preslušajte prvu polovinu Beartooth albuma:

A Day To Remember uživo na Golden Gods Awards #video

Na ovogodišnjoj dodeli Revolver Golden Gods nagrada između ostalih nastupili su i A Day To Remember. Od ukupno tri numere koje su odsvirali dve su sa aktuelnog 'Common Courtesy' album. Set su otvorili prvim novim singlom "Right Back at It Again" onda je usledila balada "End Of Me" i na kraju čuveni stariji hit "All I Want".

Pročitajte recenziju njihovog novog albuma i preslušajte izdanje na mikerecenzije (link dole).


Pogledajte nastup A Day To Remember na Golden Gods Awards: