24.01.2014.

For Those Afraid - If you Must Be a Bear, Be a Grizzly #recenzija

This Is Core
2013


Za sve fanove pravog američkog punka (poput npr. Rise Against), italijanski For Those Afraid su vam mnogo bliže a zvuče podjednako dobro. EP fenomenalnog naslova ’If you Must Be a Bear, Be a Grizzly’  sadrži pet izuzetno dobrih, brzih i melodičnih pesama.


Heed Me“ otvara album i odmah kreću žestoko kao što se očekuje u ovom žanru. Pesma ima nekoliko neodoljivih ritmičnih pauza koje samo doprinose da agresivniji delovi dođu do izražaja.
New Solution“ je nešto sporija sa više melodičnih delova, mogla bi da prođe i kao pop punk.
Look Ahead“ nastavlja energično, možda i najbolja na ’If you Must Be a Bear, Be a Grizzly’. Odlična „Like Everyday“ kao da je sa nekog Pennywise albuma. Eksplozivna „Learn To Fly“ zatvara ovaj EP.

For Those Afraid su bend koji obećava, ako naravno volite pravi punk a ne ono što se servira kao punk na mainstream medijima.

Jedini problem ovog izdanja je neujednačena produkcija pesama, prve dve su vrhunski snimljene dok ostale tri kao da su kvalitetan demo snimak.

Don Broco #video dnevnik sa turneje br. 4

Preslušajte novi Blitz Kids album #stream #video

Četvrti deo dokumentarca sa snimnja albuma i ekskluzivni stream novog albuma 'The Good Youth'.

Izvor kerrang.povezane vesti:
Blitz Kids - The Good Youth #recenzija
Blitz Kids drugi deo dokumentarca #video
Blitz Kids dokumentarac sa snimanja albuma #video

Probajte nešto novo - Tear Out The Heart #video #premijera

Američki metalcore Tear Out The Heart su nedavno objavili svoj debi album 'Violence' za Victory Records. U bendu su pet člana, klasična metalcore postava sa dve gitare i dva vokala. Tyler Konersman je zadužen za grube vokale dok je basista Isaac Etter za čiste vokale. Ono što izdvaja Tear Out The Heart od ostalih u istoj branši je što su veoma žestoki a ipak i sasvim melodični, kao da se radi o dva različita benda spojena u jednoj pesmi.
Tear Out The Heart će svirati na ovogodišnjoj Warped turneji.