21. 9. 2014.

Crossfaith "Madness" novi singl #video #premijera

Pre samo dve godine malo ko je znao za Crossfaith. Prošlogodišnje izdanje, njihov treći album 'Apocalyze' im je otvorio vrata ka Evropi i ostatku sveta (pročitajte recenziju). Od izvornog metalcore-a bend je već na prethodnom izdanju najavio prelaz na melodičnije numere. Nov singl "Madness" je definitivno u tom novom pravcu u kome se Crossfaith sada kreću, ipak teško da će vas pesma razočarati.

Pogledajte novi spot "Madness", singl će biti u prodaji od 8. oktobra i pored naslovne numere sadrži još dve: "Dance With The Enemy" i "S.O.S".


Matty Mullins još jedna pesma "Back to Square One" #video #premijera

Prvi solo album Matty Mullins-a neće biti mnogo (uopšte) popularan među fanovima njegovog benda Memphis May Fire. Moderna pop muzika sa electro pozadinom, bez gitara i puno ljubavnih (hrišćanskih) tekstova bi bila ukratko recenzija dosadašnjeg materijala.
Ako volite Issues onda bi ovo trebalo da vam se dopadne.


Sick Of It All novi singl, album #video #premijera

Legendarni New York hardcore bend Sick Of It All objavljuje svoj jedanaesti album. Disk će se pojaviti 30. septembra. Album je nazvan 'Last Act of Defiance' a prvi singl je "DNC (Do Not Comply)".

Dance Gavin Dance neobjavljena pesma "Pussy Vultures" #video #premijera

"Pussy Vultures" je trebala da bude bonus pesma na albumu 'Acceptance Speech' ali to se nije dogodilo. Dance Gavin Dance će pesmu objaviti nezavisno u digitalnom formatu. Za sada je možete preslušati u linku dole.