17.12.2013.

Probajte nešto novo - Atlantic Tides #video

Italijanski alternativni rock bend Atlantic Tides u svojim pesmama crpe inspiraciju ne samo iz gitarski orijentisane muzike već i iz stilova kao pop, r&b, indie ali i hardcore. Najviše podsećaju na Incubus možda zbog vokala Gabriele Donolato-a.
Postoje od 2010. i obajvili su dva EP-a, prvi 'The Isle' i aktuelni 'Old Whale' sa kog se izdvojila pesma "Seven Stories" za koju je snimljen i video spot.
Koncertno veoma aktivni nastupali su sa imenima kao Deaf Havana, Arcane Roots, Chiodos...

facebook/AtlanticTides
atlantictides.bigcartel.com

Canterbury novi album #audio

Za manje od mesec dana Canterbury će objaviti svoj treći album. Audio klip u trajanju od jedne minute daje uvid u novi materijal. Zvanični datum za pojavljivanje 'Dark Days' je 13. januar. Do sada smo mogli da čujemo nekoliko novih pesama od kojih je najpopularnija "Satellite", aktuelni singl je "Think It Over".
Izdavač je Hassle Records.


povezane vesti:
Nova Canterbury pesma #audio 
Hassle Records besplatni #download 
Canterbury novi singl #audio 

Forever The Sickest Kids - Nice to Meet You #video #premijera

Nepravedno zapostavljeni u Evropi, odličan američki pop punk Forever The Sickest Kid objavili su i treći spot sa 'J.A.C.K.' albuma. Spot je bez ikakvih odlaganja bio dostupan i na youtube kao i na (prokletom) VEVO portalu. Za razliku od prve, vesele "Chin Up Kid" i druge, baladične "Nikki", "Nice To Meet You" je srednjeg tempa i jedna od najozbiljnijih na albumu, i muzički i tekstualno.povezane vesti: 
Forever The Sickest Kid - Nikki #video 
Forever The Sickest Kid akustično #video 
Forever the Sickest Kids "Chin Up Kid" Warped #video