8. 9. 2013.

Fall Out Boy obradili Ramones #video

Na koncertu u Bruklinu Fall Out Boy su odsvirali dve pesme legendarnih Ramones. Kao gost na bubnjevima je bio Marky Ramone.




povezane vesti: 
Fall Out Boy nastavak hronike #video
Fall Out Boy uživo CD/DVD #vesti
Fall Out Boy - Alone Together (Part 4 of 11) #video

Skindred "Ninja" lyric #video

Sa albuma 'Kill The Power' koji će se pojaviti tek krajem januara sledeće godine Velšani Skindred su objavili prvi singl. "Ninja" je sve ono što se i očekuje od ovog benda, ako nikada niste slušali njihovu muziku onda je teško opisati šta oni sviraju. Progresivni zvuk, kombinacija nu metala, reggae, alternative, po malo rap-a... Ja najviše volim da Skindred opišem kao Bad Brains za današnje generacije.




povezane vesti: 
Skindred novi singl #audio

Hellsongs koncertna promocija #video

Moj omiljeni švedski bend, Hellsong počeli su koncertnu promociju novog albuma 'These Are Evil Times' koji je u prodaji od 30. avgusta. Ovo je njihovo prvo izdanje koje je podeljeno između obrada metal hitova i originalnih pesama. Do sada su Hellsongs bili poznati po najoriginalnijim verzijama čuvenih pesama bendova kao Iron Maiden, Panthera, Black Sabbath... ali sa novim izdanjem pokazali su da od njih možemo da očekujemo i odličan autorski materijal. Apsolutni hit novog izdanja je aktuelni singl i originalna pesma 'Equality'.
Hellsongs su trio i uglavnom tako i nastupaju ali za potrebe albuma i po nekad na nekim nastupima tu je kompletan bend.

Amaterski snimci iz Stokholma.


povezane vesti:
Hellsongs - These Are Evil Times... #recenzija
Detalji novog Hellsongs albuma #video
Probajte nešto novo - Hellsongs #video

The Pixies koncert iznenađenja #video

Jedan od najuticajnijih bendova alternativnog rocka održao je nenajavljeni koncert u Los Angelesu u petak 6. septembra. Samo nekoliko stotina srećnika su dobili šansu da prisustvuju ovom nastupu. The Pixies kreću su na turneju od 9. septembra a koncert u Echo Park-u je služio za zagrevanje. Prvi put sa bendom je debitovala Kim Shattuck nova basistkinja.
Pored standardnih hitova bend je odsvirao i četiri nove pesme sa novog idanja 'EP-1' ali i dve do sada neobjavljene "Blue Eyed Hexe" i "Greens and Blues".


povezane vesti: 
Pixies novi EP #vesti #video
Pixies još jedan spot za #Bagboy #video
Pixies ponovo rade #vesti