9. 2. 2015.

Šta All Time Low hoće da nam kažu? "Intro" #video

All Time Low uskoro objavljuju nov album 'Future Hearts'. Prvi singl "Something’s Gotta Give" se nedavno pojavio i zvuči baš onako kako smo i očekivali... Ali novi najavni trejler "Intro" će vas samo zbuniti!

Pogledajte video u linku ispod:


Royal Blood još jedan spot "Out Of The Black" #video #premijera

Spot za "Out Of The Black" je snimljen u saradnji David Wilson-a i Christy Karacas-a iz produkcije (Adult Swim). Royal Blood su trenutno jedan od najtraženijih bendova u svetu, duo sastavljen od bas gitare i bubnja svojim prvim albumom uspeli su da se plasiraju u sam vrh mainstream rock-a. Koliko će sve to trajati, ostaje da vidimo...

Pogledajte izuzetno uvrnut spot "Out Of The Black".


Wraths (Jim Lindberg iz Pennywise) prvi koncert #video

Dok sa Pennywise izvodi samo stare numere bez nekih naznaka o novom materijalu, pevač Jim Lindberg je napravio novi bend Wraths. Delom hardcore, delom punk u suštini sve što očekujete od legende kao što je Lindberg. Bend je do sada objavio samo jedan EP koji možete preslušati na mikerecenzije. Njihov prvi koncert održan je 6. februara u klubu Saint Rocke u Hermosa Beach, Kalifornija. Pored Wraths svirali su Unwritten Law, Eken Is Dead i Interstate 007.


Slipknot "My Plague" uživo iz Nemačke #video

Amaterski snimci nastali na koncertu u Max Schmeling Halle, Berlin, snimljeni 7. februara. Slipknot su trenutno na svojoj evropskoj turneji gde se vraćaju tokom leta zbog nastupa na brojnim festivalima.



Northlane dokumentarac #video

Novi Northlane singl "Rot" objavljen krajem prošle godine je ujedno i prvi materijal sa novim pevačem Marcus Bridge-om. O novom početku kao i planovima za budućnost saznajte od članova benda u novom, kratkom, dokumentarcu u linku ispod.


Bring Me The Horizon "Drown" uživo iz Wembley-a #video #premijera

Bring Me The Horizon su postavili koncertni snimak svog (sada) velikog hita "Drown" snimljenog uživo u Wembley Areni prošlog decembra. Singl se tek bio pojavio ali je za kratko vreme postao favorit velikog broja mlađih fanova benda što su i pokazali na koncertu.
Kompletan nastup će biti objavljen kao 2CD/DVD izdanje ovog marta.