24. 6. 2014.

Less Than Jake - Do The Math #video #premijera

Stari Disney crtani filmovi koji izgledaju kao da su rađeni pod dejstvom LSD-a su očigledno bili inspiracija za novi, animirani spot benda Less Than Jake. Čak se i Mickey Mouse pojavljuje u obliku Pez igračke.

"Do The Math" se nalazi na albumu 'See The Light' objavljenom za Fat Wreck Chords krajem 2013.



Pogledajte novi Less Than Jake spot i preslušajte njihov album u linkovima ispod:

Probajte nešto novo - Pvris #video #premijera

Pvris su bend od kog Rise Records mnogo očekuju, trojka iz Bostona predvođena pevačicom Lynn Gunn objavljuje svoj prvi singl za pesmu "St. Patrick".
Njihov zvuk opisuju kao alt-rock, upoređuju ih sa Paramore i deo su kuće koja neguje novi punk zvuk. U suštini "St. Patrick" deluje kao kombinacija Chvrches i Katy Perry ali na dobar način.


Biće zanimljivo čuti još nešto od Pvris iz razloga što su njihova dva pređašnja izdanja akustični EP i jedan izuzetno električni punk EP tako da je novi zvuk benda možda i iznenađenje.

Love, Robot - "Vice" #video #premijera

Novi album za Love, Robot je danas zvanično u prodaji.
Disk nosi naziv 'B.A.D.' i do sada su se pojavile tri pesme, singl "Machine" je bio prvi uzorak novog materijala benda koji svoj zvuk opisuje kao black pop posle nje objavljene su i "Resurrection" i "Teeth" u audio formatu.

Novi singl je "Vice", energična punk-oidna pesma za koju su snimili odličan lyric video.

Pogledajte novi Love, Robot spot:

Mastodon novi snimci iz studija #video

'Once More 'Round The Sun' je od danas u prodaji. Mastodon su postavili četvrti video sa snimcima iz studija tokom snimanja novog materijala.


Linkin Park sa gostima na Warped-u #video

Specijalno iznenađenje za posetioce Vans Warped Tour-a u Venturi, Kalifornija je bio nastup Linkin Park. Bez prethodne najave popularne Nu-Metal zvezde odsvirali su set svojih novih i starih pesama. Ali kao da to nije bilo dovoljno Linkin Park su imali gomilu gostiju: David Schmitt (Breathe Carolina) na "New Divide", Mike i Jeremy iz The Devil Wears Prada na novoj "Guilty All The Same", Michael Bohn i Tyler Carter (Issues) na "Faint", (najveće iznenađenje pop-punk/nu-metal crossover) Ryan Key iz Yellowcard na "What I’ve Done", A Day To Remember pevač Jeremy McKinnon je specijalno doleteo samo zbog nastupa sa Linkin Park u pesmi "A Place For My Head".



Pogledajte novi izveštaj sa Warped turneje kao i nastup Falling In Reverse i Linkin Park Nate Barcalow (Finch) u "One Step Closer":

Fall Out Boy kompletan The Youngblood Chronicles #video #premijera

Svi objavljeni spotovi sa 'Save Rock and Roll' albuma za Fall Out Boy pod nazivom 'The Young Blood Chronicles' u samo jednom video klipu od 50 minuta.

21. maja su premijerno prikazana poslednja dva spota "Miss Missing You" i "Save Rock And Roll" sa Elton John-om. Nešto kasnije bili su dostupni i na youtube stranicama benda. Sada su svi spotovi spojeni u film kako će biti objavljeni i na specijalnom DVD/Blu-Ray izdanju.


Pogledajte kompletan The Youngblood Chronicles