30. 7. 2014.

Slipknot još jedan trejler #video

Još jedna najava novog Slipknot albuma da li da se radujemo ili da plačemo...


Gerard Way trejler za 'Hesitant Alien' #video #premijera

Gerard Way solo karijera ili kako zaraditi na staroj slavi My Chemical Romance.
'Hesitant Alien' je naslov njegovog albuma sa koga je objavljen samo jedan singl "Action Cat". Disk će biti u prodaji od 30. septembra.

Lagwagon objavljuju novi album #video

Čuveni kalifornijski punk bend Lagwagon posle devet godina objavljuju novi album. 'Hang' će se pojaviti 28. oktobra za Fat Wreck Chords. Još uvek nema nikakvih detalja o izdanju.

Foo Fighters su završili album #vesti

Butch Vig producent novog Foo Fighters albuma kaže da su sve pesme snimljene i da uskoro kreće miksovanje.

Rodrigo y Gabriela - "The Soundmaker" uživo kod Letterman-a #video

Česti gosti u emisiji David Letterman-a, duo Rodrigo y Gabriela su odsvirali aktuelni singl "The Soundmaker" sa njihovog novog albuma '9 Dead Alive'.

Nightwish snimanje albuma (epizoda #2) #video

Nightwish su trenutno u studiju gde snimaju svoj novi album. U seriji kratkih dokumentaraca pratićemo sam proces od starta, prošle zime kada su snimali demo snimke novih pesama.

Bruce Dickinson - Sonisphere Festival borba aviona #video

Na nedavno održanom Sonisphere festivalu u Knebworth parku u Engleskoj druge večeri su glavne zvezde bili Iron Maiden. Bruce Dickinson je sa svojim timom pilota specijalno za tu priliku održao vazdušnu bitku avionima iz prvog svetskog rata. Bruce je "vozio" Fokker DR1 triplane, model kojim je pilotirao zloglasni nemački pilot Manfred von Richthofen poznatiji kao Red Baron, avion je u vlasništvu pevača.


The Gaslight Anthem - Rollin' And Tumblin' #premijera spota #video

"Rollin' And Tumblin'" je prvi singl sa novog albuma 'Get Hurt' je zapravo drugi spot, prvi zvanični video klip objavljen je za naslovnu pesmu pre par dana (možete ga pogledati u linkovima ispod).