30. 4. 2013.

Heaven Shall Burn novi singl VIDEO

Nemački metalcore bend Heaven Shall Burn poznat po kombinaciji agresivnih metal žanrova kao i po tekstovima u kojima se protive socijalnoj nepravdi i rasizmu, na svom novom singlu posvetili su se istoriji. "Godiva" naslov pesme - je ime žene koja je u 11. veku jahala gola ulicama Coventry-ja u znak protesta zbog eksploatacije svog naroda.
Pesma je skinuta sa novog albuma 'Veto'. Prvi singl je za pesmu "Hunters Will Be Hunted".


Black Sabbath nova pesma uživo VIDEO

Na koncertu u Melbourne-u Black Sabbath su izveli još jednu novu pesmu: "Methademic".
Godinama su živeli od stare slave i re-izdanja albuma sa Ozzy-jem. Sabbath su konačno snimili nov materijal i očekuju da sada svoje pare trošite na novu robu iz njihove "firme"(nova re-izdanja za godinu-dve).
Uz pomoć producenta Rick Rubin-a, koji je bio zadužen da nov materijal zvuči kao Sabbath a ne kao osrednji tribute band snimili su 11 novih pesama, 8 na albumu plus 3 kao bonus izdanje.
Kako sve to zvuči uskoro ćemo čuti, za sada samo amaterski youtube snimci...




povezane vesti: 
Black Sabbath na turneji VIDEO 
Black Sabbath "God Is Dead" oficijalni AUDIO
Mini dokumentarac o novom Black Sabbath VIDEO

Asking Alexandria uživo VIDEO

Metalcore bend iz Britanije, Asking Alexandria objavio je uživo snimak singla "Closure". Profesionalno snimljen video sa turneje iz ove godine na kojoj su pored njih svirali i BETRAYING THE MARTYRS, MOTIONLESS IN WHITE i WHILE SHE SLEEPS.

Nova pesma "The Death Of Me" već može da se preuzme preko servisa kao itunes. Novi album 'From Death To Destiny' biće objavljen ovog leta preko Sumerian Records.

"Closure" je sa albuma 'Reckless & Relentless' iz 2011.



povezane vesti:  
Asking Alexandria - novi singl AUDIO