15. 12. 2014.

Marilyn Manson objavio "Deep Six" #video #premijera

"Deep Six" je novi singl sa predstojećeg, devetog albuma za Marilyn Manson-a. 'The Pale Emperor' kako ploča nosi naziv, biće u prodaji od 20. januara.


Fall Out Boy nova pesma "The Kids Aren't Alright" #video #premijera

Fall Out Boy su predstavili novu pesmu "The Kids Aren't Alright". Nije poznato da li je u pitanju novi singl sa sledećeg albuma 'American Beauty/American Psycho' koji će biti u prodaji od 20. januara.


Download Festival još 19 imena #vesti

Billy Idol, Lamb Of God, Black Veil Brides, Rise Against, Godsmack, Eagles Of Death Metal, Clutch, Dragonforce, Hollywood Undead, Body Count, Every Time I Die, Parkway Drive, Backyard Babies, H.E.A.T, Motionless In White, Crown The Empire, Northlane, Madball i Mallory Knox su nova imena koja će nastupiti na binama Donington Parka sredinom juna sledeće godine.

Uz već najavljene Slipknot, Muse i KISS koji su glavne zvezde Download festivala 2015. nastupiće i Judas Priest, Five Finger Death Punch, Black Stone Cherry, Faith No More, A Day To Remember, Marilyn Manson, Mötley Crüe, Slash featuring Myles Kennedy and the Conspirators i Enter Shikari. Sve ovo je već dovoljno za program bilo kog drugog festivala ali što se tiče Download-a ovo nisu ni pola najavljenih koliko nas očekuje u narednim mesecima.

Samo je pitanje sa kim će Sonisphere da parira?