12. 12. 2014.

Make Do and Mend objavljuju treći album #video #premijera

Pre dve godine pojavio se 'Everything You Ever Loved' drugi album za američki post-hardcore Make Do and Mend. Tokom sledeće godine pojaviće se 'Don’t Be Long' naslovna pesma je i prvi singl. Na novom izdanju nalaze se jedanaest pesama a disk će biti u prodaji 23. februara. Izdavač je Rise Records.


Storm The Sky snimili pesmu sa Matty Mullins-om #video #premijera

"Portraits" je novi singl sa albuma 'Permanence' koji će se pojaviti sredinom januara sledeće godine. Debi izdanje australijanaca Storm The Sky je privuklo i neka poznatija imena muzičke scene: Trenton Smith iz Hands Like HousesJake Taylor iz In Hearts Wake kao i Matty Mullins iz Memphis May Fire sa kojim su snimili "Portraits" za koju se pojavio spot.


A Skylit Drive još jedna akustična pesma "Rise" #video #premijera

Početkom januara će 'Rise: Ascension', akustični album A Skylit Drive biti u prodaji. "Rise" je četvrta koju su objavili na svojoj youtube stranici, ostale tri potražite u povezanim vestima, od ukupno dvanaest koliko su snimili.


Sonic Boom Six & Capitol 1212 "The Emperor" #video #premijera

Sonic Boom Six su se udružili sa Capitol 1212 u pesmi "Emperor" koja se nalazi na njihovom novom Mixtape albumu 'Operation Boombox'. EP možete pronaći na njihovoj PledgeMusic stranici.


Tonight Alive akustično #video

Jenna sa gitarom, sama sa novim cipelama u prodavnici obuće. Tonight Alive su deo Stand For Something turneje u Britaniji koju organizuje ovaj poznati brend.


Punk Goes Pop Vol. 6 kako je sniman "Turn Down For What" spot #video

Upon A Burning Body su se udružili sa Ice-T-em za obradu "Turn Down For What" koja se našla na albumu Punk Goes Pop Vol. 6. Spot se pojavio prošlog meseca kada je izašao i albuma a kako je sniman spot pogledajte u linku ispod.