21. 10. 2016.

Preslušaj novi Off With Their Heads album ‘Won’t Be Missed’ #stream

Posle skoro petnaest godina karijere Off With Their Heads se upuštaju u neočekivano akustično izdanje. ‘Won’t Be Missed’ je kompilacija njihovih poznatih pesama ali u potpuno novim aranžmanima. Kako sami kažu ceo projekat se desio slučajno ali sada su veoma zadovoljni krajnjim rezultatom. Preslušaj album u linku ispod.


Debi I Prevail album 'Lifelines' na preslušavanje #stream

Američki post-hardcore I Prevail posle nekoliko singlova i EP-a objavljuju svoje debi izdanje. Album nazvan 'Lifelines' je već u prodaji a možete ga u celini preslušati u linku ispod.


AFI uskoro #vesti

AFI su objavili još jedan video tizer. Pored najave postavljen je i datum, 28. oktobar, kada ćemo konačno saznati o čemu se radi.


Preslušaj novi Korn album 'The Serenity Of Suffering' #stream

Danas je i zvanično u prodaji novi Korn album 'The Serenity Of Suffering'. Ovo je njihovo dvanaesto studijsko izdanje, proglašeno za povratak korenima i zvuku koji ih je definisao. Više u linku ispod.


Palisades nova pesma "Aggression" #video #premijera

Palisades su objavili singl "Aggression" kojim najavljuju novi album nazvan po bendu. Izdanje se pojavljuje 20. januara za Rise. Preslušaj pesmu u linku ispod.


Rob Lynch novi spot "Runaway" #video #premijera

Rob Lynch je predstavio još jedan singl sa aktuelnog albuma 'Baby, I'm A Runaway'. Spot za "Runaway" je snimljen na turneji. Više u linku ispod.