10. 1. 2014.

Frank Turner novi EP 'Polaroid Picture' #video

Pesma "Polaroid Picture" se originalno nalazi na 'Tape Deck Heart' albumu ali ovog puta je naslovna numera EP-a od pet pesama. Jedina nova je poslednja "Sweet Albion Blues". Druga po redu "The Modern Leper" je obrada The Frightened Rabbit. Studijska verzija "Plea From A Cat Named Virtute" se nalazi na kompilaciji Long Live Southbank, na ovom izdanju je uživo verzija pesme originalno delo benda The Weakerthans. Četvrta "Who's Got A Match" (u originalu Biffy Clyro) je već bila objavljena na 'Losing Days' EP-ju.

Spot za "Polaroid Picture" je sastavljen od snimaka sa turneje.


povezane vesti:
Frank Turner snima novi Möngöl Hörde album #vesti #video 
Frank Turner uživo #Kimmel #video 
The Songs Of Tony Sly: A Tribute #recenzija 

Preslušajte novi Canterbury album #stream

Canterbury uskoro objavljuju svoj treći album 'Dark Days', svi koji su ga preslušali se slažu da je odličan, sada možete i vi jer je izdanje u celini postavljeno na youtube stranici Hassle Records-a. Disk i digitalna verzija su u prodaji od 13. januara. Prvi singl je "Satellite" a nedavno je objavljena pesma "Think It Over".
'Dark Days' možete kupiti i preko njihove Pledge Music stranice.

Redosled pesama: 1. Expensive Imitation / 2. Keep It Moving / 3. All My Life / 4. Satellite / 5. Hold Your Own / 6. Think It Over / 7. By the Trail / 8. Elephant / 9. Run from a Gun / 10. Out from the Cold / 11. Going Nowhere


povezane vesti:
Canterbury novi album #audio 
Nova Canterbury pesma #audio  
Canterbury novi singl #audio 

Probajte nešto novo - Nova izdanja This Is Core Label-a #video

Nezavisna izdavačka kuća This Is Core je novi prijatelj bloga mikerecenzije. Opredeljenji ka rock i metal žanrovima This Is Core od 2009. kreću sa produkcijom novih muzičkih nada. Svojim bendovima pored izdavaštva pružaju i ostale usluge vezane za prezentaciju i prodaju. Bendovi koji čine This Is Core su već dosta aktivni na području Evrope. Prvi bend ovog izdavača o kom je pisano na mikerecenzije je Dance! No Thanks.

Probajte nešto novo puta 3:

Dead Ends

Posle dve godine provedenih na drugim projektima Davide, Alex, Alessandro, Nicola i Fabio se 2012. okupljaju i osnivaju Dead Ends. Odmah počinju sa radom i snimanjem novih pesama. Metalcore sa elementima deathcore-a ali i prizvukom elektronike je pravac kojim se kreće ovaj mladi bend.
2013. se pojavljuje prvi singl 'Tears Of The Past', produkciju je radio Andrea Fusini.
Avgusta 2013. snimaju svoj prvi EP 'Petrichor', septembra potpisuju za This Is Core. Izdanje je u prodaji od 20. decembra.
Jedno je sigurno iznenadićete se koliko dobro ovi momci zvuče, ako volite Parkway Drive, We Came As Romans, While She Sleeps obavezno preslušajte Dead Ends.


For Those Afraid

Melodični hardcore sa punk elementima, to su For Those Afraid. Kao svoje uticaje navode Rise Against, A Day To Remember ali i The Cure. Postoje od 2010 i reč koja ih najbolje opisuje je energično! Raznovrsnost u svojoj muzici pravdaju činjenicom da ih je četiri u bendu i da svako doprinosi jednako prilikom stvaranja novih pesama. Njihovo prvo izdanje je EP od pet pesama originalnog naslova 'If You Must Be a Bear, Be A Grizzly'.
facebook/For-Those-Afraid


The Hyde

Petorka The Hyde svoj zvuk objašnjavaju kao Nu-Metal / Crossover, postoje od 2009 i kao svoje uticaje navode Deftones i Korn. Dosta energičnih rifova i melodija koje se kreću između elektronskih i električnih instrumenata. 2012. je izašap prvi EP 'Evolutionary Trash' sa kog singl "Me and Charline" je sakupio čak 130 hiljada pregleda na youtube-u. 2013. provode snimajući svoj prvi album 'Genetic Distortion' koji je objavila This Is Core kuća. Izdanje su producirali članovi benda.
facebook/thehydeofficial


Uskoro očekujte recenzije ovih izdanja!