02.10.2014.

Slipknot i Foo Fighters glavne zvezde Rock Am Ring 2015 #vesti

Rock Am Ring/Rock Am Park Festival organizatori otkrivaju prve izvođače za sledeću godinu.

Glavne zvezde za dva od četiri festivalska dana su Slipknot i Foo Fighters. Pored njih publika u Nemačkoj će gledati i Frank Turner & The Sleeping Souls, Motörhead, Papa Roach, Skindred, Parkway Drive, Rise Against, Asking Alexandria, Beatsteaks, Broilers, Calle Jon, Die Toten Hosen, Donots, In Flames, Kraftklub, Lamb Of God, Trailer Park i Turbostaat.

Još imena će biti najavljena u narednim mesecima.


Nova Angels & Airwaves pesma "Paralyzed" #video #premijera

"Ovo će biti najbolji Angels & Airwaves album do sada..." reče jednom Tom DeLonge. Poet će se pojaviti do kraja godine, "Paralyzed" je prvo što čujemo, ne zvuči loše!


Probajte nešto novo - Modern Baseball #video #premijera

Pop-punk je definitivno u ekspanziji, Modern Baseball su novi primer benda koji osvaja sve više fanova i mesta na radio stanicama, da ne pričamo o socijalnim mrežama...
Postoje već tri godine i pored jednog nezavisnog ('Sports' 2012) albuma, februara su objavili svoj drugi 'You're Gonna Miss It All' za Run For Cover Records.

Nekoliko singlova/spotova se pojavilo ali "Your Graduation" je trenutno veliki hit...

The Dillinger Escape Plan i reper Jarren Benton – “Rage” #video #premijera

The Dillinger Escape Plan su snimili pesmu "Rage" sa reperom Jarren Benton-om. Zvuči i previše kao Body Count.


Pvris uživo verzija "My House" #video #premijera

Ovo će biti veliki bend uskoro, Pvris su za kratko vreme od underground imena već prešli u mainstream, MTV, radio stanice u Evropi, Americi...

'White Noise' njihov debi album je u prodaji od 4. novembra.

The Empty Room Sessions br. 2: posle ogoljene verzije "St. Patrick" njihovog prvog singla na redu je jezivo dobra izvedba aktuelnog "My House".