4. 4. 2013.

Koliko još do novog Black Sabbath albuma?


Čak 11. juna se pojavljuje novi albuma kreatora heavy metal-a, Black Sabbath sa Ozzy-jem, Iommi-em i Butler-om! Jednostavno nazvan '13' novi album je jedno od najočekivanijih izdanja u rock muzici ove godine. Za sada ćemo se zadovoljiti omotom i delom pesme:


Enter Shikari "THE PADDINGTON FRISK" VIDEO

Čak ni problemi sa internetom me nisu sprečili da postujem nov Enter Shikari spot!!!

THE PADDINGTON FRISK - oh yeah!!!



Deftones premijera spota posle 15 godina VIDEO

Spot za akustičnu verziju pesme "Be Quiet And Drive (Far Away)" se pojavio samo 15 godina pošto je snimljen. Sniman je u istom prostoru gde i originalni spot za verziju pesme sa albuma 'Around the Fur', najverovatnije i istog dana. Nije poznato zašto do sada nije objavljen, ali zahvaljujući režiseru Frank Ockenfels imamo prilike da uživamo i u ovoj verziji pesme. Akustična verzija "Be Quiet And Drive (Far Away)" je objavljena na CD singlu za pesmu.

Deftones su trenutno na turneji i promovišu aktuelni 'Koi No Yokan' album.

Akustična verzija:



Originalna verzija:



povezane vesti:
Projekat Deftones vokala
Deftones intervju Chino Moreno
recenzija: Deftones – Koi No Yokan

C - Treća strana novog Paramore albuma AUDIO

4 Noći 4 Strane se nastavlja, strana C novog Paramore-a: "Still Into You," "Anklebiters," "Interlude: Holiday," "Proof" i "Hate To See Your Heart Break."




povezane vesti:
recenzija: Paramore - Paramore
Paramore B Strana albuma AUDIO
Paramore A strana novog albuma AUDIO

Paramore - Paramore

Fueled by Ramen
2013


Paramore se vraćaju četvrtim izdanjem četiri godine posle ’Brand New Eyes’. 64 minuta muzike i čak 17 novih pesama na albumu jednostavno nazvan ’Paramore’, jer kako su objasnili članovi benda ovaj album predstavlja bend u pravom svetlu. Gubitak člana benda kao da je uticao pozitivno jer je krajnji rezultat odličan album.

Bendovi kao Paramore lako se izgube u popularnosti, velike izdavačke kuće mogu od njih da zahtevaju komercijalniji pristup i to skoro nikada ne izađe na dobro. Novim albumom Paramore se nisu otrgli od komercijale ali su snimili dosta dobrih pesama i Hayley ponovo koristi svoj glas do maksimuma. Uticaji za novo izdanje se nalaze u bendovima Yeah Yeah Yeahs, The Subways ali i u Joy Formidable. Prvi singl „Now“ možda i njihova najozbiljnija pesma, i muzički i tekstualno, nije jedina takva na albumu, poslušajte i „Part II“, „Future“. Drugi singl „Still Into You“ je i osnova ovog albuma jer je većina pesama u takvom veselom funky-punky ritmu („Grow Up“, „Anklebiters“, „Proof“). „Daydreaming“ se izdvaja kao potencijalni singl zbog refrena koji kao da je smišljen da ga fanovi pevaju na koncertima. Izuzetno zanimljiva je „Ain’t It Fun“ sa gospel elementima. Najinteresantniji deo su tri „Interlude“ (kratke numere) koje odvajaju albume po stranama kao na vinilu, na kojima je Hayley i ukulele u pozadini!

U zavisnosti šta očekujete od Paramore albuma to ćete i dobiti: ako volite njihovu pop stranu – toga ima na pretek; ako volite predivan glas Hayley Williams i alternativni rock – ima i toga. Dodajte tome i par balada i to je ’Paramore’ album. Možda baš i nije morao da traje 64 minuta, da su ga skratili na standardnih 45 bio bi jedan od najboljih albuma popularne muzike ove godine.