11. 11. 2014.

AC/DC "Play Ball" spot #video #premijera

AC/DC "Play Ball" prvi singl sa 'Rock or Bust' njihovog petnaestog internacionalnog izdanja. Spot je urađen na starinski način, shodno sa njihovim godinama, ispred tzv. platna uz snimke ljudi koji se igraju lopte...


Man Overboard objavili spot "For Vince" #video #premijera

Novi spot za Man Overboard sa njihovog akustičnog EP-a 'Passing Ends' koji je objavljen prošlog meseca a možete ga preslušati na mikerecenzije. "For Vince" je poslednja pesma na ovom mini albumu.


Defeat The Low još jedna pesma "Swordfish" #video #premijera

Ovo je peta pesma sa debi albuma za američke rock-ere Defeat The Low (ostale možete preslušati na mikerecenzije). Album 'A Nervous Smile' će biti u prodaji od sledeće sedmice.


Devil Sold His Soul predstavili "Devastator" spot #video #premijera

Pre nešto više od mesec dana pojavio se prvi spot sa 'Belong ╪ Betray' EP-a. Devil Sold His Soul su snimili još jedan, ovog puta za "Devastator". Izdanje je zvanično u prodaji od 17. novembra.


Cancer Bats novi singl "Satellites" #video #premijera

Cancer Bats će svoj peti album 'Searching For Zero' objaviti 9. marta 2015. Novi, drugi singl sa diska je za "Satellites" koja otvara izdanje. "Arsenic in the Year of the Snake" je poslužila kao najavni singl novog materijala benda.


Machine Head premijera spota "Now We Die" #video

'Bloodstone & Diamonds' novi album Machine Head-a možete preslušati na mikerecenzije. Prvi spot sa izdanja je za singl "Now We Die".


Enter Shikari spot za "The Last Garrison" #video #premijera

Zvanični spot za prvi singl sa ‘The Mindsweep’ albuma za Enter Shikari. Album je u prodaji od 19. januara.