31. 8. 2016.

A Day To Remember - Bad Vibrations #recenzija

ADTR Records

2016

Zanimljivo je kako A Day To Remember svakim albumom su bolji i bolji. Tri godine posle odličnog 'Common Courtesy' (pročitaj recenziju) pojavljuje se 'Bad Vibrations'. Drugačiji, ozbiljniji ali sa istom energijom i prepoznatljivim zvukom. Da li pričamo o albumu godine? Najverovatnije!

Everyone Dies In Utah nova pesma "1635" #video #premijera

Everyone Dies In Utah su objavili "1635", to je još jedna od pesama koje će se naći na novom albumu. Početkom ovog meseca pojavio se zvanični spot za singl "SYNRS", više u povezanim vestima. Preslušaj "1635" u linku ispod.


All Time Low 'Straight To DVD II' novi trejler #video

All Time Low su pomerili datum objavljivanja svog novog DVD izdanja. 'Straight To DVD II' će se pojaviti 9. septembra. U linku ispod pogledaj trejler u kome ćeš videti članove benda bez odeće, u toaletu...


Korn "Rotting In Vain" koncertni spot #video

Korn su objavili novi spot za "Rotting In Vain" sa snimcima nastalim na Chicago Open Air Festival-u. Novi album 'The Serenity Of Suffering', u prodaji je od 21. oktobra. Nedavno se pojavio spot za drugi singl "Insane", pronađi ga u povezanim vestima.


Architects "Gone With The Wind" akustično u The Xcerts obradi #stream

Murray Macleod pevač i gitarista The Xcerts se u emotivnoj poruci oprostio od svog prijatelja Tom Searle-a gitariste Architects koji je nedavno preminuo od raka. On je njihovu pesmu "Gone With The Wind" obradio u akustičnoj verziji. Sav prihod od prodaje ide u dobrotvorne svrhe. Njegovu poruku kao i pesmu pronađite u linku ispod.