8. 5. 2014.

Sumerian Records - Florence + The Sphinx album #video

Četvrti i poslednji deo albuma Florence + The SphinxSumerian Records je okupio najraznovrsnije bendove metal i punk muzike da snime obrade Florence + The Machine. Do sada je objavljeno devet od dvanaest pesama. Ostale tri poslušajte u klipovima dole. Ostatak albuma pronađite na dnu stranice u povezanim vestima.

Punk Goes 90s Vol. 2 - Falling In Reverse "Gangsta's Paradise" #video #premijera

Jedna od manje zanimljivih obrada na novoj kompilaciji 'Punk Goes 90s Vol. 2' ili se previše očekivalo od Falling In Reverse. "Gangsta's Paradise" je jedini hit repera Coolio objavljena 1995. za soundtrack filma Dangerous Minds. U pesmi je iskorišćen refren i muzička podloga Stevie Wonder hita "Pastime Paradise" iz 1976.
Pročitajte recenziju 'Punk Goes 90s Vol. 2' kompilacije i preslušajte album na mikerecenzije.

Kako su Breathe Carolina snimali spot "Bang It Out" #video

Scene sa snimanja novog spota za Breathe Carolina sa njihovog albuma 'Savages'.
Gosti u pesmi su Karmin američki pop dance duo.

'Savages' možete preslušati na mikerecenzije.

American Hi-Fi novi singl "Allison" #audio #premijera

American Hi-Fi imaju kultni status među pop-punk fanovima. Oni su jedan od bendova koji su vrhunac popularnosti doživeli na početku karijere. Bez nekog komercijalnog uspeha snimili su još tri albuma, novi, peti u njihovoj karijeri nosi naziv "Blood and Lemonade". Disk će objaviti Rude Records 16. septembra.

Poslušajte prvi singl "Allison"

Only Crime još dve nove pesme #video

Album 'Persuance' će se pojaviti 13. maja. Only Crime su do sada objavili tri pesme sa novog izdanja, u narednim danima nas očekuje i ostatak albuma.

Preslušajte poslednji Bane album #stream

'Don’t Wait Up' je poslednji album hardcore velikana Bane. Devet godina smo čekali na ovo izdanje ali to i njihov poslednji album. Posle turneje bend prestaje sa radom.

Hands Like Houses - A Tale of Outer Suburbia #video #premijera

Hands Like Houses su nedavno objavili spot za njihovu verziju hita iz devedesetih 'Torn' koji se nalazi na kompilaciji 'Punk Goes 90s Vol. 2'. Novi singl "A Tale of Outer Suburbia" se nalazi na njihovom drugom albumu 'Unimagine' objavljen za Rise Records.

Arctic Monkeys novi singl #audio

"Snap Out Of It" će biti šesti singl sa više nego uspešnog albuma 'AM' za Arctic Monkeys. Do sada su objavljeni "R U Mine?", "Do I Wanna Know?", "Why'd You Only Call Me When You're High?", "One for the Road" i "Arabella". Bend je nedavno nastupio uživo u kultnoj emisiji 'Later... With Jools Holland'. Singl će biti u prodaji od 9. juna.

Killer Be Killed - Killer Be Killed #recenzija

Nuclear Blast
2014

Sama činjenica da u Killer Be Killed sviraju Max Cavalera, Troy Sanders i Greg Pucito, da ne zanemarimo odličnog bubnjara Dave Elitch-a, samo ovaj spisak imena je dovoljan da vam zastane dah od pomisli šta vas očekuje od njihove muzike. Max i groove metal iz Soulfly, Troy i sludge iz Mastodon-a, Elitch je svirao u The Mars Volta, Greg i kako već opisati prog ludilo zvano The Dillinger Escape Plan. Odlika ovog albuma je mešavina svih ovih žanrova ali to je i njegov najveći problem.

Babymetal svetska turneja #video


Trejler od osam minuta služi kao najava svetske turneje nove metal senzacije Babymetal. Jedinstvena mešavina japanske pop muzike i heavy metal-a je ono što ovaj bend izdvaja od ostalih. Tri devojčice (od 14 i 12 godina) su zadužene za vokale što Babymetal čini još ekstravagantnije nego što ste to očekivali.
Aktuelni hit "Gimme Choco" se popeo na vrh mnogih top lista po celom svetu. Zapravo kada ste zadnji put čuli da je bend iz Japana koji ne peva na engleskom uspeo da stekne popularnost širom sveta?
Prvi evropski nastup je u Parizu, jedan od najočekivanijih je na prestižnom metal festivalu Sonisphere u engleskoj a sviraju i u Nemačkoj.