13. 6. 2017.

Pvris premijera pesme "What's Wrong"

Pvris su predstavili drugi singl sa novog albuma 'All We Know Of Heaven, All We Need Of Hell'. Izdanje je najavljeno sa "Heaven" prošlog meseca. "What's Wrong" je svakako dark pop i odiše njihovim stilom ali kao da je snimljena za malo širu publiku. Pogledaj novi spot u linku ispod.

30 Seconds To Mars novi album uskoro!

30 Seconds To Mars su još prošlog avgusta postavljali snimke iz studija tokom snimanja novog materijala. Čini se da je došlo vreme da čujemo novu muziku od njih. U linku ispod pogledaj prvu najavu koju je bend objavio na svojim stranicama.

Bowling For Soup poručuju "Don't Be a Dick"

LEgendarni pop-punkeri Bowling For Soup i dalje promovišu svoj deseti studijski album 'Drunk Dynasty' objavljen krajem prošle godine. U linku ispod pogledaj novi spot za singl "Don't Be a Dick" čiju je animaciju radio Chris Fafalios iz benda Punchline.


Beartooth "King Of Anything" uživo

Beartooth "King Of Anything" se nalazi na DVD-u koji je deo 'Aggressive' Deluxe reizdanja albuma. Koncert je snimljen u Kolumbusu novembra prošle godine. Pogledaj snimak u linku ispod,


Green Day putuju kroz vreme u "Revolution Radio" spotu

Green Day su snimili oficijelni spot za singl "Revolution Radio". Režiju potpisuju članovi benda a video sadrži i snimke sa početka karijere. Pesma se nalazi na istoimenom albumu objavljenom oktobra prošle godine (recenzija).