15. 1. 2017.

Palisades - Palisades #recenzija

Rise Records
2017

Skoro dve godine posle izvrsnog 'Mind Games' (pročitaj recenziju) Palisades objavljuju istoimeni, treći studijski album. Zaokret ka konkretnijem, črvšćem zvuku i više gitara na novoj ploči. Možda neočekivano od benda koji se fantastično igrao sa žanrovima i stvarao svoj autentični zvuk.

Motionless In White nova pesma "Eternally Yours" #video

Motionless In White su u svoj set na 'The End Is Here' turneji uvrstili i neobjavljenu pesmu "Eternally Yours". To je (možda) sledeći singl novog albuma 'Graveyard Shift'.


Još jedna Falling In Reverse pesma! #video

Na 'The End Is Here' Falling In Reverse promovišu i numere koje će se naći na novom albumu. Juče smo dobili prvu, koja se možda zove "Loser", a danas još jednu u kojoj Ronnie Radke svira gitaru. Zvuk je veoma space rock, kao i "Coming Home", i podseća na Silversun Pickups.


Skrillex, blink-182, Feldmann: From First To Last #vesti

Već sam pisao o sve izvesnijem povratku Sonny Moore-a (aka Skrillex) u rock vode. Da će sledeći From First To Last album biti sa njim na vokalima potvrđuje i nova slika iz studija ali... Na fotografiji dole nalaze se nalaze Matt Good (gitarista From First To Last), Sony Moore (Skrillex), Mark Hoppus (blink-182 basista/pevač), John Feldmann (producent) i Travis Barker (blink-182 bubnjar). Trebamo li biti uzbuđeni zbog ove kolaboracije? Svakako!