1. 7. 2014.

The Wonder Years na novoj No Sleep Records kompilaciji #audio #premijera

The Wonder Years učestvuju na kompilaciji 'A Comp For Mom' kojom Chris Hansen osnivač No Sleep Records odaje počast svojoj preminuloj majci.

Bend je snimio novu verziju svoje pesme "Living Room Song".



Preslušajte pesmu i pogledajte detalje izdanja:

Članovi Lost Prophets osnovali No Devotion #video #premijera

No Devotion je novi bend u kome preostali članovi Lost Prophets sa Geoff Rickly-jem iz Thursday nastavljaju svoju muzičku karijeru. Singl "Stay" će se pojaviti 21. jula izdavač je Collect Records.

Emily's Army objavili Aliens Landing #audio #premijera

Emily's Army će 22. jula obajviti svoj treći album 'Swim'. Oni koji nisu upoznati sa radom ovog benda treba da znaju da je bubnjar Joey Armstrong sin Billy Joe Armstrong-a iz Green Day. Ostali članovi su braća Cole i Max Becker koji pevaju i sviraju gitare (Max je basista), druga gitara je Travis Neumann.

Novi Warped Tour #video blog

Novi izveštaj sa Vans Warped Tour-a predstavlja neke od organizacija koje su deo turneje kao i šta muzičari rade kada nisu na nastupima.

Enter Shikari nastupili u Moskvi #video

Na nekoliko evropskih datuma ovog leta Enter Shikari su otpočeli turneju nastupom u Moskvi na Park Live Festivalu.

The Defiled - Infected #video #premijera

Odličan novi spot za metalce iz Londona The Defiled. Animirani 3D spot je kombinacija The Walking Dead / Resident Evil teme sa Lego figuricama.
"Infected" singl dolazi sa njihovog drugog albuma 'Daggers' objavljen prošle godine za Nuclear Blast.

Mark Hoppus gostovao na novom Bucky Isotope singlu #audio #premijera

Bucky Isotope je neko koga svi preporučuju da pratite na twitter-u a Mark Hoppus dosta koristi twitter (i njega bi trebalo da pratite). Sada je basista Blink-182 snimio pesmu sa svojim twitter kolegom.