16. 3. 2015.

Preslušajte novi While She Sleeps album 'Brainwashed' #stream

Britanci While She Sleeps su danas dva puta obradovali svoje fanove. Ujutru su postavili spot za singl "Our Legacy" a sada možete da preslušate i njihov novi album 'Brainwashed' u celini. Disk je u prodaji od 23. marta.

U linku ispod preslušajte novi While She Sleeps album.


The Xcerts "I Don't Care" spot sa prijateljima #video #premijera

Novi "visokobudžetni" spot "I Don't Care" za škotski indie rock The Xcerts. Uz malo mašte i pomoć prijatelja možete snimiti lep i jeftin spot.

Korn odsvirali "Daddy" uživo posle dvadeset godina #video

Korn su na koncertu u Las Vegasu odsvirali kompletan prvi album u celini. Bend obeležava dvadeset godina od objavljivanja svog debija. Neke od pesama nisu svirane jako dugo. Jedan od najtežih momenata je bio u pesmi "Daddy". Tu pesmu je Jonathan Davis posvetio događajima iz njegovom detinjstva i zlostavljanjima koje je doživeo. Pevač je u jednom od intervjua izjavio da danas drugačije gleda na to i da je to sada samo prošlost sa kojom se pomirio ali na koncertu je to jedan od najemotivnijih momenata. Posle "Daddy" je usledila mala pauza.

Pogledajte kompletan nastup Korn-a iz Las Vegasa.

All Time Low "Kids In The Dark" uživo u Francuskoj #video

All Time Low su na evropskoj turneji. Odličan amaterski snimak iz Le Bataclan i aktuelni singl "Kids In The Dark". Pesma će se naći na narednom izdanju 'Future Hearts'.


Babymetal 'Legend 2015' uživo na WOWOW #video

Sinoć je u Japanu emitovan Babymetal koncert 'Legend 2015'. Intervju, snimci kao i ceo nastup emitovan je na paytv kanalu WOWOW.
Ovo je možda i njihov najveći koncert ikada. Održan pred oko 20000 fanova u Tokijskoj Saitama Super Areni početkom januara ove godine.


Nightwish "Shudder Before The Beautiful" #audio #premijera

Zvanični audio snimak nove pesme "Shudder Before The Beautiful" koju su Nightwish pre par dana objavili na sajtu Helsingin Sanomat. Uvod u pesmu je preuzet iz govora Richard Dawkins-a.


Odlična nova Hands Like Houses pesma "I Am" #video #premijera

Novi singl "I Am", najverovatnije najava i novog albuma i Hands Like Houses koji zvuče bolje nego ikad. Teži zvuk nego što smo navikli ali tako puno melodije. Možda je ova pesma, ono što je potrebno da ovaj bend dobije više nego zasluženu pažnju medija i šire publike? Videćemo.


Muse nova pesma "Reapers" uživo #video

Prvi koncert nove Muse turneje otvoren je aktuelanim singlom "Psycho". U listi pesama koje su izveli našla se još jedna, do sada neobjavljena, "Reapers" kojom su zatvorili koncert.


While She Sleeps novi spot "Our Legacy" #video #premijera

Sledeće nedelje će se pojaviti njihov drugi album a danas su While She Sleeps objavili novi singl i spot "Our Legacy". Ako i ostatak 'Brainwashed' albuma bude ovako dobar kao nova pesma, biće to jedan od najboljih metalcore izdanja ove godine.