3. 2. 2017.

Lower Than Atlantis - Safe in Sound #recenzija

Easy Life
2017

Lower Than Atlantis su definitivno krenuli nešto drugačijim smerom. Novi album 'Safe in Sound' nudi neke od najlepših pop melodija ali i prljave rock rifove. Definitivno zvuči kao da ga je snimio bend koji je spreman za velike stvari u svojoj karijeri!

KXM drugi singl "Breakout" #video #premijera

Odlični KXM! Drugi singl kojim najavljuju novi album 'Scatterbrain' nije razočarao. Pored naslovne numere i nove "Breakout" sa nestrpljenjem se očekuje ovo izdanje. 17. marta se pojavljuje u različitim formatima za Rat Pak Records.


Klasični Masked Intruder i "First Star Tonight" #video #premijera

Masked Intruder su bend koji ume da se zabavlja. Novi spot "First Star Tonight" je neodoljivo komičan i apsurdan, kao i njihova muzika.


Preslušaj novi The Menzingers album 'After The Party' #stream

The Menzingers su objavili svoj peti studijski album. Recenziju za 'After The Party' pročitaj ovde. Izdanje preslušaj u linku ispod.


Mastodon objavili "Show Yourself" #video #premijera

Drugi singl kojim Mastodon najavljuju novi album 'Emperor of Sand'. Nedavno su nas iznenadili sa "Sultan's Curse" dok je "Show Yourself" baš ono što se očekuje od njih.


Bury Tomorrow "The Burden" koncertni spot #video #premijera

Novi spot za Bury Tomorrow, "The Burden" je snimljen na turneji i prikazuje bend na bini ali i van nje. Promocija albuma 'Earthbound' (pročitajte recenziju) i dalje traje.


Ocean Grove - The Rhapsody Tapes #recenzija

UNFD
2017

Odavno nije bilo iščekivanijeg debi albuma. Ocean Grove svakako zaslužuju svu pažnju alternativnih medija jer nude nešto drugačije. Oni nisu još jedan bend novog talasa australijskog metal-a već donose neočekivanu svežinu na sceni na kojoj se traži samo originalnost, ništa više. Oni su metal, core, rap, rock... Ocean Grove.