16. 9. 2014.

Preslušajte Avenged Sevenfold reizdanje #stream

Hopeless Records je objavio Avenged Sevenfold album 'Waking The Fallen: Resurrected'. U čast od deset godina od objavljivanja album je ispunjen sa neobjavljenim materijalom koji sada možete preslušati na mikerecenzije.

Pored standardne verzije albuma bonusi su nove verzije pesama, demo snimci, neobjavljeni koncertni snimci...

'Waking the Fallen' je njihov drugi album i objavljen je 2003. godine. Tri pesme su se izdvojile kao singlovi: "Eternal Rest", "Second Heartbeat" i "Unholy Confessions".


The Ghost Inside novi singl "Dear Youth (Day 52)" #video #premijera

The Ghost Inside će svoj četvrti album 'Dear Youth' objaviti 17. novembra za Epitaph Records. Pored već objavljene "Avalanche" novi singl je "Dear Youth (Day 52)" za koju su fanovi snimili spot.

Pixies imaju novi spot "Ring The Bell" #video #premijera

U novom Pixies spotu možete videti stvari koje se više ne proizvode i koje možete pronaći na đubrištu ako ih devojke iz spota ne pronađu pre vas.

Devil You Know "My Own" novi lyric #video

Devil You Know su postavili još jedan lyric video "My Own", najverovatnije sledeći singl benda. Njihov debi album možete preslušati na mikerecenzije (u linku dole) i pročitajte recenziju.


Mastodon uživo kod Kimmel-a #video

Američki progresive metal Mastodon bili su muzički gosti emisije Jimmy Kimmel Live. Nastupili su na bini koja se nalazi ispred studija u Las Vegasu i odsvirali nekoliko pesama. Jedina emitovana je "The Motherload".
Njihov album 'Once More 'Round the Sun' je u prodaji od juna i do sada su objavljena dva singla "High Road" i "Chimes at Midnight".

Motionless In White novi spot Reincarnate #video #premijera

Novi album je već u prodaji, naslovna pesma "Reincarnate" je odabrana za novi singl. Motionless In White su pre par dana omogućili preslušavanje novog materijala uz pomoć fanova koji su preko aplikacije specijalno napravljene za te potrebe morali da pronađu svaku od jedanaest pesama. Sada možete da ga preslušate i preko njihovog youtube profila u linku dole.

Pogledajte novi spot.