12. 7. 2014.

Manic Street Preachers - Futurology #recenzija

Columbia
2014

Manic Street Preachers svojim dvanaestim albumom pokušavaju nešto drugačije. ’Futurology’ je omaž muzici osamdesetih i na momente će vam se činiti kao da slušate Simple Minds, Alphaville ili Bowie-a iz tog perioda. Same pesme su snimane kada i za prethodni Rewind The Film tako da se čini da je sva kreativnost ovog benda ostala na prošlom albumu koji je objavljen pre samo devet meseci.

Upoznajte Ghost Town #video

U dva kratka dokumentarca možete se upoznati sa članovim Ghost Thown buduće velike zvezde moderne pop muzike. Bend je svoj prvi album The After Party objavio za Fueled By Ramen početkom juna, ovog leta su na Vans Warped turneji.

Four Year Strong nova pesma "Living Proof of a Stubborn Youth" #video #premijera

Za nekih deset dana pojaviće se novi Four Year Strong EP 'Go Down In History'. Pored već objavljene "Tread Lightly" bend je postavio audio verziju još jedne pesme "Living Proof of a Stubborn Youth".

Avenged Sevenfold sa Download Festivala #video

Zvanični snimci sa Download Festivala emitovani na Sky Arts kanalu u Britaniji. Za Avenged Sevenfold koji su bili glavne zvezde prvog dana je bilo podeljeno mišljene o njihovom nastupu, nekima su bili previše dosadni.

Famous Last Words premijera novog spota "The Uprise" #video

Prvi singl sa 'Council Of The Dead', novog albuma za Famous Last Words. Disk će biti u prodaji od 25. avgusta za InVogue Records.