16. 3. 2017.

blink-182 nova pesma "Parking Lot"

"Parking Lot" je prvi singl kojim blink-182 najavljuju deluxe izdanje albuma 'California'. Od nove pesme očekujte pravi punk-rock koji više liči na NOFX ili MxPx nego na ono što blink-182 obično objavljuju. Totalni povratak korenima!
Reizdanja  je moguće naručiti a pojavljuje se 19. maja, detalje pogledaj ispod.


Mastodon objavili "Show Yourself" spot

Hoćete da vidite kako se smrt raspravlja sa starcima... To zapravo nije pitanje već radnja novog Mastodon spota "Show Yourself". 'Emperor of Sand' je u prodaji od 31. marta.


Kvelertak spot za "Bronsegud"

Kvelertak su spot za pesmu "Bronsegud" izmontirali sa koncertnim snimcima ali pažnja je više posvećena reakciji publike nego dešavanjima na bini. Ali da ovo nije samo još jedan od mnogih na isti kalup, tu su i scene van bine i sa intervjua kojim presecaju pesmu. Interesantan i originalan spot pogledaj u linku ispod.


Mastodon sa snimanja 'Emperor of Sand' albuma

U linku ispod pogledaj nove snimke iz studija nastale tokom snimanja novog Mastodon albuma 'Emperor of Sand'. Izdanje se pojavljuje 31. marta a do sada su se pojavila tri singla: "Andromeda", "Show Yourself" i "Sultan's Curse", sve ih pronađi na mikerecenzije.


Uskoro nova Linkin Park pesma "Battle Symphony"

Linkin Park će uskoro objaviti drugi singl "Battle Symphony". Tekst za pesmu je već postavljen na genius.com što je bio slučaj i sa prvim singlom pre nego što se pojavio. Nastavljaju sa urban stilom što će biti i tema ovog albuma tako da ako očekuješ stari LP zvuk, ništa od toga!
Kako su snimali spot za "Heavy" pogledaj u linku ispod.