02.12.2013.

Iron Maiden i Metallica za Sonisphere 2014 #vesti

Veličanstveni povratak Sonisphere festivala za sledeću 2014. godinu sa Iron Maiden i Metallica-om kao glavnim zvezdama programa. Posle dve godine pauze (otkazivanja) većina je mislila da je sa Sonisphere-om gotovo ali u znak proslave 40 godina održavanja festivala na Knebworth-u ovaj važan muzički događaj se vraća kao jedan od najznačajnijih u rock/metal muzici.
Download Festival, najveća konkurencija u engleskoj, se za sledeću godinu opredelio za veoma rizičan odabir bendova (ne slušaju svi i Avenged Sevenfold i Linkin Park i Aerosmith!) može se već unapred reći da će Sonisphere biti posećeniji.
Nemački Rock Am Ring takođe je najavio istu kombinaciju Iron Maiden/Metallica za svoje sledeće izdanje, treći izvođač je Kings Of Leon ali je malo verovatno da će i Sonisphere imati identične izvođače.
Iron Maiden će izvoditi pesme sa Maiden England turneje dok za set listu Metallica-e vi odlučujete glasanjem na njihovom sajtu.

Sedmi deo hronike Fall Out Boy #video #premijera

Young Blood Chronicles se zahuktava! Šta će uraditi pomahnitali Patric Stump? Hoće li ostatak Fall Out Boy uspeti da pobegne od demonima obuzetog pevača? Dali je ovo kraj za jednog od njih?
Sve ovo saznajte u "Where Did The Party Go?".

povezane vesti: 
Fall Out Boy "Just One Yesterday" #video #premijera 
Fall Out Boy ponovo kod Kimmel-a #video  
Fall Out Boy - Reading Festival 2013 #video  
Fall Out Boy na modnoj reviji #video 

Vans Warped Tour Australia #video

Turneja se preselila u sunčanu Australiju posle hladne Evrope.
Snimci su nastali u Brisbejnu 29. novembra. Ukupno šest datuma je zakazano na kontinentu, tri su već održana, sledeća tri su: 6. decembar Kanbera, 7. decembar Melburn i 8. decembar Adalejd.
Pored domaćih velikana Parkway Drive i Tonight Alive nastupaju i Offspring kao glavne zvezde, Reel Big Fish, Simple Plan, New Found Glory, Hatebreed, Kids In Glass Houses, We Came As Romans, Mallory Knox, RDGLDGRN i drugi...

povezane vesti:
We Came As Romans snimci sa turneje #video 
Vans Warped Tour UK 2013 #video 
Crossfaith Warped Tour UK #video 

NOFX najava turneje #video


Na predstojećoj zimskoj turneji za NOFX, bend će u celini svirati dva svoja izdanja: EP 'The Decline' i album 'Punk In Drublic'. Eric Melvin je sve objasnio u detalje u video klipu iznad.

povezane vesti:
NOFX - Stoke Extinguisher #recenzija
Groezrock Festival 2014 prva najava #vesti #video
The Songs Of Tony Sly: A Tribute #recenzija

We Came As Romas evropska turneja 3. deo #video

Treći deo video dnevnika sa evropske turneje We Came As Romans je snimljen u Belgiji. Bend priča o dobroj strani putovanja i upoznavanja različitih gradova i kultura, o uzbuđenju koje imaju ispred nastupa i vremenu koje im treba da se spakuju i presele iz jednu u drugu državu.

povezane vesti:
We Came As Romans snimci sa turneje #video 
Vans Warped Tour UK 2013 #video 
We Came As Romans na Warped turneji po Evropi #video 

Muse koncertni album #vesti #video

'Live at Rome Olympic Stadium' je novo izdanje za Muse. Koncertni album snimljen u Italiji 6. jula 2013. Izdanje će pored standardne CD/DVD/Blu-Ray varijante biti objavljeno i na 4K formatu (Ultra High Definition, 8.8 million pixels).
CD sadrži 13 dok video izdanja 20 pesama.
5. novembra je film prikazan u odabranim bioskopima u dvadeset gradova širom planete.
povezane vesti:
Muse "Panic Station" VIDEO 
NME Awards - pobednici i gubitnici VIDEO 
Muse "Supremacy" VIDEO