12. 9. 2014.

Šta nam otkriva novi Slipknot spot #vesti

"The Devil In I" je danas premijerno prikazan i otkrio nam je ko su novi članovi benda...



Slipknot nove maske u spotu za "The Devil In I" #video #premijera

U novom spotu "The Devil In I", prvom singlu sa '.5: The Gray Chapter' albuma, Slipknot su se oprostili od svog starog identiteta i predstavili novi.
Bubnjar i basista čija imena još uvek ne znamo se pojavljuju u spotu i oni će nositi istu masku.
Pogledajte "The Devil In I" spot.


I Am The Avalanche "177" novi spot #video #premijera

I Am The Avalanche punk-eri iz Bruklina objavili su novi spot "177". Pesma se nalazi na njihovom trećem albumu 'Wolverines' objavljen ovog marta za I Surrender Records.


Foo Fighters su postali The Holy Shits #video

Foo Fighters su u Londonu i sviraju seriju tajnih koncerata pod imenom The Holy Shits. Lista pesama je sastavljena od obrada i manje poznatih Foo numera. Pogledajte deo njihovog prvog nastupa.


Secrets spot za "Dance of the Dead" #video #premijera

"Dance of the Dead" je pesma koja otvara album 'Fragile Figures (Deluxe Edition)'. Secrets su pre nekoliko meseci reizdali svoj album sa nekoliko bonus pesama, izdanje možete preskušati na mikerecenzije.


Babymetal novo DVD izdanje #video

Novo DVD/Blu-Ray izdanje za Babymetal sa dva koncerta koja su nastala prošle godine u Japanu. 'Legend 1999' je posvećen Yui-Metal i Moa-Metal i snimljen je 30. juna 2013 u Shibuya NHK Hall. 'Legend 1997' je Su-Metal izdanje sa snimkom nastupa u Makuhari Messe Event Hall, nastao 21. decembra 2013.
Sada već čuveni spot za "Gimme Chocolate" je preuzet sa 'Legend 1997' nastupu.
U više različitih formata i pakovanja sa dodatnim materijalom, koncerti će biti dostupni od 29. oktobra.


Therapy i Manic Street Preachers zajedno #video

Andy Cairns pevač benda Therapy? je na solo akustičnoj turneji. Na koncertu u Kardifu pridružio mu se James Dean Bradfield iz Manic Street Preachers, zajedno su izveli veliki Therapy? hit "Die Laughing".