5. 10. 2015.

Slipknot neočekivani spot za "XIX" #NSFW #video #premijera

Svako ko je makar pokušao da presluša '.5: The Gray Chapter' (pročitajte recenziju) aktuelni Slipknot album morao je da čuje "XIX" jer je to uvodna pesma. Više deluje kao intro u trajanju od tri minute jer nije tipična numera njihovog repertoara.
Snimljen je provokativni spot i ne preporučuje se mlađima. Režiser je naravno uvrnuti genije Shawn "Clown" Crahan. Šta se to dešava sa Slipknot?


Devil You Know drugi singl "The Way We Die" #video #premijera

Devil You Know su objavili drugi spot sa narednog albuma 'They Bleed Red'. Svima kojima nedostaje Howard Jones kao pevač Killswitch Engage će se posebno svideti "The Way We Die".


While She Sleeps "Four Walls" uživo za Radio 1 Rock Show #video

While She Sleeps su za potrebe BBC Radio 1 emisije Rock Show snimili nekoliko pesama uživo. Koncert je emitovan premijerno u nedelju 4. oktobra. Jedna od pesama koja je postavljena u na youtube je njihov veliki hit "Four Walls" sa odličnog albuma 'Brainwashed'.


The Winery Dogs - Hot Streak #recenzija

earMusic
2015

Kotzen, Portnoy i Sheehan su ozbiljni muzičari, stalno zauzeti, nemaju oni vremena da sede tri meseca u studiju snimajući jedan album. Novi The Winery Dogs je snimljen za manje od mesec dana ovog leta. Zato i deluje bez ideje i ima malo više improvizacije nego što se to očekuje. Ipak ljubitelji hard rock-a treba da budu zadovoljni jer 'Hot Streak' nudi sasvim dovoljno dobrog materijala.