23. 9. 2014.

Twin Atlantic - Great Divide #recenzija

Red Bull Records
2014


Twin Atlantic su škotski bend koji je mnogo popularniji nego što mislite. Njihovi singlovi su veliki hitovi na radio stanicama, u vrhu su top lista i imaju naklonost svih medija. Ali Twin Atlantic nisu morali da se „prodaju“ da bi doživeli takav uspeh. Oni su samo snimili nekoliko dobrih pesama i odličnih albuma. Njihov treći ’Great Divide’ se nedavno pojavio.

Marmozets - The Weird and Wonderful Marmozets #recenzija

Roadrunner
2014




Ne znam ko se setio da ovo izdanje nazove 'The Weird and Wonderful Marmozets' ali to je pravi način da se opiše muzika koju ćete čuti. Marmozets su uvrnuti i predivni u isto vreme. Punk, hardcore, pop, rock, svega ima...

Yellowcard "Crash The Gates" #premijera pesme #video

Yellowcard očajnički pokušavaju da se priklone mainstream rock bendovima kao 30 Seconds To Mars ili Foo Fighters, na žalost imaju malo uspeha u tome. Nova pesma "Crash The Gates" je možda i najbolja koju smo čuli sa 'Lift A Sail' ali ovo ne liči na muziku zbog koje smo i zavoleli Yellowcard pre nekih deset godina.


Preslušajte prvi solo album Matty Mullins-a #stream

Pevač Memphis May Fire je snimio pop album, da se ne lažemo. Ovo nije baš ono što bi fanovi njegovog benda slušali ali ako njega ovo čini srećnim onda u redu. Matty Mullins i album istog imena u linku ispod.


Omot novog Faith No More singla #vesti

Ovo je omot novog Faith No More singla "Motherfucker". Limitirano vinil izdanje pojaviće se 28. novembra na tzv. Record Store Day Black Friday. Svoj novi album bend je najavio za april 2015.
"Motherfucker" koncertnu verziju možete poslušati u linku dole.


Preslušajte Marmozets debi album #stream

29. septembra Marmozets će objaviti svoj debi album 'The Weird and Wonderful Marmozets'. Izdanje možete preslušati još danas preko njihovog sajta (link ispod).

Unapred se može reći da je ovo album koji će obeležiti ovu sezonu novih izdanja. Kada se samo preslušaju do sada objavljeni singlovi, shvatićete da su Marmozets bend sa kojim nema šale...

PVRIS vesti koje smo čekali, novi spot, album... #vesti #video #premijera

Pvris su najznačajniji bend novog talasa alternativne rock muzike. Jedinstveni stil u kome su uspeli da izjednače punk senzibilitet sa početka karijere sa modernim electro-rock aranžmanima doprineo je da rock novinari kao i publika obrate posebnu pažnju na njihov rad.

Pored datuma objavili su i detalje svog prvog izdanja ali i novi singl/spot "My House":