18. 3. 2017.

Šta se dešava sa Suicide Silence?

Suicide Silence su nedavno objavili novi album i naišli na opšte nezadovoljstvo fanova i kritike. Istoimeno izdanje kome su prethodili singlovi "Doris" i "Silence" rezultiralo je u veoma lošim ciframa kada je prodaja u pitanju. Promena stila sa mnogo melodije svakako nije nešto što se očekuje u njihovom zvuku ali ono što su oni pokušali nije ni vredno slušanja, pročitaj recenziju.

Eddie Hermida, pevač, uporno se preko medija obračunava sa bendom Thy Art Is Murder koji su nastavili svoju deathcore priču. On je otišao toliko daleko da je rekao da su se prodali i da ih je pevač CJ McMahon napustio i vratio se samo da bi mogli da se bolje prodaju. To je jedna od zanimljivijih svađa u svetu muzike trenutno.

I kao vrhunac, na koncertu u Moskvi (15. mart) bend je posle nastupa polomio svoje instrumente. To svakako nije nešto što oni rade tako da je ovo izolovan slučaj. Zašto su to uradili to samo oni znaju. Pogledaj kompletan koncert u linku ispod.

Šta se dešava sa Suicide Silence? Svašta!

Knuckle Puck drugi singl "Calendar Days"

Knuckle Puck su objavili "Calendar Days", drugu pesmu sa singla na kome se nalazi i "Indecisive". Izdanje je već i u prodaji. Obe pesme možeš da preslušaš na mikerecenzije.


Art of Anarchy objavili "Changed Man"

Art of Anarchy sa novom pesmom "Changed Man" prizvali su stari Creed zvuk, što im nije bilo teško jer im je pevač Scott Stapp. Album 'The Madness' bi trebao da se pojavi 24. marta. Sve do sada objavljene singlove pronađi na mikerecenzije, preslušaj novu pesmu i priču o njoj u linkovima ispod.