24. 2. 2017.

Suicide Silence premijera "Dying in a Red Room" spota

Suicide Silence su objavili spot za treći singl sa svog istoimenog albuma. Ne baš pohvalnu recenziju pročitaj ovde. "Dying in a Red Room" je pesma koju Deftones nisu snimili ali kao da je iz njihovog repertoara. Pogledaj spot u linku ispod.


The Dead Rabbitts (Escape The Fate) drugi singl "Burn It Down"

Craig Mabbitt i TJ Bell nastavljaju sa promocijom novog The Dead Rabbitts albuma 'This Emptiness'. Disk je u prodaji od 14. aprila.


KXM novi spot "Noises In The Sky"

Treći singl za KXM sa njihovog drugog albuma 'Scatterbrain'. Ray Luzier (Korn), dUg Pinnick (King's X) i George Lynch (Lynch Mob) su svoj debi snimili za samo deset dana za ovaj drugi su dali sebi malo više vremena. Po prvi put, kao bend oni će numere sa oba izdanja promovisati i na koncertima. 'Scatterbrain' je u prodaji od 17. marta.


Suicide Silence 'Suicide Silence' recenzija

Nuclear Blast
2017

Ma koliko voleli deathcore on je za većinu samo buka (fuck them!). Izuzetno je pohvalno i hrabro kada ovakav bend krene ka kreativnom smeru i pokuša da ponudi nešto više od agresivnosti. Suicide Silence su pokušali sa alternative metal-om i to nije ništa loše ali ovaj album je na momente odvažan ali ipak neozbiljan.

Blessthefall i Star Wars spot "Dead Air"

Blessthefall su inspiraciju za novi spot "Dead Air" potražili u temi filma 'Rogue One: A Star Wars Story'. Pesma se nalazi na albumu 'To Those Left Behind' objavljenom još 2015. godine. Pogledaj spot u linku ispod.


Preslušaj Senses Fail 'In Your Absence' EP

Senses Fail su objavili akustični mini album 'In Your Absence'. Od pet novih pesama za sada je snimljen spot samo za odličnu "Jets to Peru". Kompletan EP preslušaj u linku ispod.