18. 2. 2017.

The One Hundred objavili "Dark Matters" spot

The One Hundred su totalno u svom stile u novom spotu za "Dark Matters". Pesma će se naći na njihovom debi albumu koji bi trebao da se pojavi tokom ove godine za Spinefarm Records. Pogledaj spot u linku ispod.


Body Count imaju poruku u "No Lives Matter"

Od povrtka na scenu Body Count su iz albuma u album sve bolji. Singl "No Lives Matter" kojim najavljuju novi album 'Bloodlust' ima jasnu poruku a bavi se rasizmom. Novo izdanje se pojavljuje 31. marta.


The Summer Set i odličan "Jean Jacket" spot

The Summer Set su za "Jean Jacket" promo otišli korak dalje. Inspirisan filmovima Nicolas Winding Refn-a spot prati dešavanja koja se završavaju tragično po glavnog aktera, u ovom slučaju Brian Logan Dales-a, pevača benda. Produkcija i režija je poverena kompaniji Two Bridges Film and Production sa kojima su već sarađivali na prethodnim video klipovima za singlove "Missin' You" i "Figure Me Out".


Moby o životinjama u "A Simple Love"

Moby & The Void Pacific Choir novi spot "A Simple Love" je posvećen aktivistima koji se protive prevozu živih životinja. Kao i sve što radi Moby je i na ovom albumu,  'These Systems Are Failing', nastavio da se obraća onima koji zatvaraju oči pred genocidom nad životinjama. Obavezno pogledaj spot za "A Simple Love".


The 1975 "Lostmyhead" uživo

Još jedan snimak sa koncerta u Londonu održanom sredinom decembra u O2 Areni. Kako su The 1975 odsvirali pesmu "Lostmyhead" pogledaj u linku ispod.