11. 7. 2016.

Young Guns drugi singl "Mad World" #video #premijera

Drugi singl sa 'Echoes', četvrtog Young Guns albuma. Disk je u prodaji od 16. septembra. Pogledaj spot za "Mad World" u linku ispod.


Descendents nova pesma "Without Love" #video #premijera

Descendents su objavili "Without Love". To je drugi singl njihovog povratničkog albuma 'Hypercaffium Spazzinate', pojaviće se 29. jula. Prvi singl "Victim Of Me" takođe potraži na mikerecenzije.


Beartooth "Hated" oficijelni spot #video #premijera

Ovo je prvi spot za Beartooth od kako se pojavio u prodaji njihov drugi album 'Aggressive'. Izdanje preslušaj na mikrecenzije i pročitaj recenziju ovde. Pogledaj zvanični spot za "Hated" u linku ispod.


Emarosa na Vans Warped Tour #video

Alternative Press je imao ekskluzivu da usnimi Emarosa nastup horom iz Kamdena na Vans Warped Tour. Bend je upravo objavio novi album '131'.


Parkway Drive objavili "Devil's Calling" #audio #premijera

Parkway Drive su pre nekoliko dana najavili reizdanje svog poslednjeg albuma 'Ire'. Od tri bonus pesme, dve su u potpunosti nove. "Devil's Calling" je nešto što nikako ne očekujemo od ovog benda, slušati na sopstvenu odgovornost.


The Amity Affliction novi spot "This Could Be Heartbreak" #video #premijera

"This Could Be Heartbreak" je novi singl sa istoimenog albuma za The Amity Affliction. Izdanje se pojavljuje 12. avgusta. Pogledaj spot u linku ispod.


Deaf Havana nova pesma "Sing" #video #premijera

"Sing" je naslovna numera i prvi singl četvrtog Deaf Havana albuma. Krajem prošle godine pojavila se pesma "Cassiopeia" koja će takođe biti deo novog albuma. Izdanje se pojavljuje 6. novembra. Preslušaj pesmu u linku ispod.