25. 9. 2014.

Billy Talent nova pesma "Kingdom Of Zod" #video #premijera

U linku ispod možete preslušati jednu od dve nove pesme koje će se naći na prvoj kompilaciji Billy Talent. "Kingdom Of Zod" je najavljena kao mali poklon vernim fanovima.

Babymetal na Summer Sonic Festivalu 2014. #video

Najpoznatiji japanski festival Summer Sonic je ove godine Babymetal stavio na mnogo bolju poziciju nego prethodne. Nastupili su na drugoj po veličini bini sa metal imenima kao Avenged Sevenfold, Megadeth, Ghost...

Pored novog DVD/Blu-ray izdanja, Babymetal će ponovo nastupiti u Londonu i New York-u do kraja ove godine. U video linku dole možete pogledati novi intro njihovih koncerata tzv. Metal Resistance 2.


Volbeat & Matt Heafy i Trivium uživo "Evelyn" #video #premijera

Čini se da su Volbeat koncerti nešto što se ne propušta, bend zvuči odlično i uvek imaju neke goste. Matt Heafy i deo benda Trivium priključio se Volbeat-u na nastupu na američkoj turneji u izvedbi pesme "Evelyn".

Lower Than Atlantis "Sewer Side" nova pesma #video #premijera

Lower Than Atlantis uskoro objavljuju istoimeni album, njihov četvrti u karijeri. Dva pesme su se već izdvojila sa izdanja: prvi singl "Here We Go" je dominirao preko leta a naredni singl "English Kids in America" je već veliki hit na američkim i na evropskim listama i radio stanicama.
Nova pesma "Sewer Side" je jedna od tri bonus koje će biti deo deluxe izdanja novog diska. novi album je u prodaji od 6. oktobra.


Exodus objavili "Blood In, Blood Out" #video #premijera

Exodus su objavili novu pesmu "Blood In, Blood Out" sa predstojećeg albuma istog naziva. Početkom ovog meseca pojavio se i singl "Salt The Wound" na kome gostuje Kirk Hammet.


Sick Of It All nova pesma "Get Bronx" #video #premijera

Pre nekoliko dana Sick Of It All su objavili prvi singl sa njihovog novog albuma 'Last Act of Defiance'. Nova pesma koju možemo preslušati nosi ime "Get Bronx".