26.02.2014.

Preslušajte novi The Kindred album #video #stream

Izuzetno zanimljiv prog metal bend The Kindred objavili su svoj drugi album. Više o 'Life in Lucidity' možete saznati od članova benda u video klipu ispod. Potražite linkove ka ostalim tekstovima o The Kindred na mikerecenzije na dnu stranice.Preslušajte album 'Life in Lucidity'povezane vesti:
The Kindred - An Evolution of Thought #audio #premijera
Kako će zvučati novi The Kindred album #video
Probajte nešto novo - The Kindred #video #premijera

Dog Eat Dog evropska turneja #vesti

Poslednji album su objavili još 2006. i od tada su na neprestanoj turneji, Dog Eat Dog veliko ime devedesetih za sve koji su bili u hardcore, punk, skateboard, funk, rap... fazonu. Najveći hit su postigli prvim albumom 'All Boro Kings' (1994) i hitom "Who's The King?". Nešto komercijalniji 'Play Games' usledio je 1996. ali nije uspeo da održi popularnost koju su imali i tako gube interesovanje izdavača u rodnoj im Americi. 'Amped' (1999) objavljuju u Evropi posle kog "padaju u zaborav". Vraćaju se na scenu 2006. sa 'Walk With Me' sa kog su se izdvojili "Summertime", "Walk With Me" i "MILF". Iste godine su nastupali u Novom Sadu u Srbiji kao i po okolnim zemljama. Od tada do danas nisu objavili ništa novo ali su stalno na turneji. Nedavno su najavljeni za ovogodišnji Sonisphere Festival u Engleskoj. Nova turneja je u znaku dvadesetogodišnjice 'All Boro Kings' albuma koji će svirati u celini.
Do sada najavljeni datumi evropske turneje su:
8. mart Pariz, Francuska
12. maj Beograd, Srbija
13. maj Bukurešt, Rumunija
14. maj Sofia, Bugarska
4-6. jul Knebworth Park, UKpovezane vesti:
Još 16 bendova za Sonisphere 2014 #vesti

Of Mice & Men - Bones Exposed #video #premijera

Bring Me The Horizon, Within Temptation, Behemoth na Download Festivalu 2014 #vesti

Bring Me The Horizon, Within Temptation, Twisted Sister, Behemoth, Sepultura, Skillet, Fozzy, We Came As Romans, Zebrahead, Winger, Reignwolf, Radkey, Dan Reed Network, Twenty One Pilots, The Howling, Zoax, Press to Meco, Collibus, Monuments, Bad Touch, Tyketto, Cage The Gods, Defeater, Skyharbor, The Answer i The Treatment!
Još dosta dobrih imena na ovogodišnjem Download Festivalu koji se održava za tačno 105 dana, od 15. do 17. juna.
Glavne zvezde su Avenged Sevenfold, Linkin Park i Aerosmith, pored njih nastupaju The Offspring, Bad Religion, Fall Out Boy, Volbeat i mnogi drugi.
povezane vesti:
Još 23 izvođača dodata za Download Festival 2014 #vesti #DL2014
Još bendova za Download #DL2014 #vesti
Download 2014 još dosta dobrih imena... #vesti #DL2014

Architects - "C.A.N.C.E.R" #audio #premijera

Sa novog albuma 'Lost Forever // Lost Together' još jedna fantastična i brutalna pesma. Ovo je treća koju smo čuli sa novog izdanja za Architects, koje će se pojaviti 11. marta za Epitaph Records.
povezane vesti:
Architects - "Broken Cross" #video #premijera
Arctic Monkeys na Reading-u 2014. #vesti
Architects - "Naysayer" #video #premijera

Black Stone Cherry novi singl #audio

Najavljen još pre nekoliko nedelja, novi singl za američke rock-ere Black Stone Cherry nosi naziv "Me And Mary Jane" i naći će se na novom albumu 'Magic Mountain', u prodaji od 5. maja preko Roadrunner Records.
povezane vesti:
3 Dekade Roadrunner Records-a #vesti
Download Festival dodao još imena