18. 4. 2013.

Papa Roach - Leader of the Broken Hearts VIDEO

Dok je u Evropi aktuelan singl za pesmu "Where Did The Angels Go", u Americi je aktuekan "Leader Of The Broken Hearts", a pre par meseci je bila obrnuta situacija. Ali spot za Leader... se tek danas pojavio.
Pohvalno je što su Papa Roach video postavili na Vevo servis i na You Tube u isto vreme da bi fanovi iz čitavog sveta mogli da uživaju u novom spotu.
Vevo iz nepoznatog razloga ne dozvoljava da većina evropskih zemalja gleda spotove na njihovom servisu, i treba bojkotovati bendove koji koriste samo vevo, kao 30 Seconds To Mars npr.




povezane vesti:
Papa Roach besplatni download AUDIO
Još jedan spot za Papa Roach VIDEO
Papa Roach spot za "Where Did The Angels Go?" VIDEO
recenzija: Papa Roach - The Connection

Alice In Chains "Stone" VIDEO

Drugi spot sa albuma 'The Devil Put Dinosaurs Here' za pesmu "Stone".




povezane vesti:
Alice In Chains mini koncert kod Kimmel-a VIDEO
Detalji novog Alice In Chains albuma

Posle 35 godina čekanja, novi Sabbath!!! AUDIO


"God Is Dead" je prva objavljena pesma sa novog Black Sabbath albuma '13'. Preko 9 minuta muzike kakvu samo Iommi, Ozzy i Butler mogu da naprave! Počinje odbrojavanje do izlaska albuma.


AFI septembar 2013. VIDEO

Možda jedan od najpotcenjenijih punk bendova današnjice AFI, najavili su povratak na muzičku scenu ovog septembra. Bend je objavio kratki video koji prikazuje Davey Havok-a pevača koji u usporenom snimku ide hodnikom do prostorije gde se nalazi ostatak benda opremljen svojim instrumentima. U trenutku kada bubnjar Adam Carson odbrojava do početka pesme video se završava. Zvučna pozadina ovog spota deluje kao da je intro neke nove pesme.

AFI su posle 2009. se povukli iz sveta muzike zbog komercijalnog neuspeha albuma 'Crash Love'. Najveći uspeh su postigli albumom 'Decemberunderground' iz 2006. Dva ogromna hita: "Miss Murder" i "Love Like Winter" su dominirali top lista te godine. Komercijalniji pristup pravljenju muzike možda je razočarao stare fanove ovog benda, ali 'Sing the Sorrow' (2003) i 'Decemberunderground' su odlični albumi. 
Bend postoji od 1991. do sada su objavili 8 albuma.


Airbourne - Live It Up VIDEO

Australijanci Airbourne predstavili su "Live It Up" spot, prvi singl sa svog trećeg izdanja 'Black Dog Barking'.
Ako niste upoznati sa radom ovog rock benda, zvuk Airbourne može da se opiše kao "pesme koje AC-DC nikada neće snimiti".


"Novi" John Fogerty sa gostima VIDEO

'Wrote a Song for Everyone' je nešto između albuma posvete i albuma dueta. Na novom izdanju legendarnog gitariste Creedence Clearwater Revival John Fogerty-ja od četrnaest pesama većina je retrospektiva njegove četrdesetogodišnje karijere. Gosti na albumu su Dave Grohl (Foo Fighters), Kid Rock, Miranda Lambert (country pevačica), Keith Urban (poreklom iz Australije, izuzeto popularan kantautor u Americi)...

Kao deo Sound City projekta John Fogerty je sa Dave Grohl-om i Foo Fighters svirao "Fortunate Son" na koncertima koji su promovisali film, na disku su baš tu pesmu i snimili zajedno. Bob Seger se pridružio Fogerty-ju na "Who'll Stop the Rain", Tom Morello se pridružio u "Wrote a Song for Everyone" sa Mirandom Lambert, Zac Brown Band su obradili "Bad Moon Rising"...

Dve nove pesme su: "Mystic Highway" i "Train of Fools".
Žanrovski album je najbliži country rock-u.

1. Fortunate Son (with Foo Fighters)
2. Almost Saturday Night (with Keith Urban)
3. Lodi (with Shane Fogerty & Tyler Fogerty)
4. Mystic Highway (John Fogerty solo)
5. Wrote a Song for Everyone (with Miranda Lambert feat. Tom Morello)
6. Bad Moon Rising (with Zac Brown Band)
7. Long As I Can See the Light (with My Morning Jacket)
8. Born on the Bayou (with Kid Rock)
9. Train of Fools (John Fogerty solo)
10. Someday Never Comes (with Dawes)
11. Who'll Stop the Rain (with Bob Seger)
12. Hot Rod Heart (with Brad Paisley)
13. Have You Ever Seen the Rain (with Alan Jackson)
14. Proud Mary (with Jennifer Hudson feat. Allen Toussaint and the Rebirth Brass Band)

Datum objavljivanja albuma je 28. maj.