8. 10. 2014.

Slipknot - .5: The Gray Chapter #recenzija

Roadrunner
2014

Izdanje koje se sa nestrpljenjem očekuje već pet godina. Bilo je perioda kada smo mislili da je sa Slipknot gotovo i da više neće izdavati albume. Posle sasvim neočekivane promene članova ipak ulaze u studio i sada objavljuju ’.5: The Gray Chapter’ album, koji posvećuju svom bratu Paul Gray-u, preminulom basisti benda.

Posle ubistvene „The Negative One“ prve koju smo čuli i koja je sve što očekujemo od Slipknot-a usledila je „The Devil in I“ pesma koja mnoge nije ostavila ravnodušnim. Sa svakim novim slušanjem stiče se utisak da će ovaj singl biti obavezan deo repertoara na koncertima narednih godina do kraja njihove karijere.

The Blackout "Wolves" #premijera spota #video

The Blackout su novo EP izdanje 'Wolves' snimili uz pomoć fanova. Naslovna pesma je prvi singl i spot sa albuma.


The Postal Service dokumentarac #video

Projekat The Postal Service je malo poznat na ovim prostorima ali jedan jedini album koji su objavili i danas ima kultni status među fanovima koji vole nešto drugačiji zvuk.
Ben Gibbard-a (Death Cab For Cutie) i producent Jimmy Tamborello-a nisu imali puno očekivanja kada su 2003. objavili 'Give Up', posle kraće turneje svako je nastavio svojim putem a onda je disk dostigao platinasti tiraž. Deset godine kasnije bend se ponovo okupio za još jednu, oproštajnu turneju. Dokumentarac 'Everything Will Change' će vas provesti kroz ideju nazvanu The Postal Service.


Enter Shikari detalji novog albuma 'The Mindsweep' #vesti

Na mikerecenzije ste proteklih meseci mogli da pratite proces snimanja novog Enter Shikari albuma, 'The Mindsweep' je naziv četvrtog izdanja britanaca i pojaviće se 19. januara.

Omot će izgledati ovako: