26. 5. 2017.

Upon a Burning Body vam pružaju podršku sa "My Distorted Reflection"

Upon a Burning Body u novom spotu "My Distorted Reflection" se obraćaju svima koji se osećaju kao otpadnici u društvu i šalju poruku da je u redu biti drugačiji jer niko nije savršen. Ovim singlom nastavili su promociju aktuelnog albuma 'Straight from the Barrio' (recenzija) koji može da se presluša na mikerecenzije. Pogledaj spot u linku dole.


Ice Nine Kills i Kubrick inspiracija u "Enjoy Your Slay”

Na aktuelnom Ice Nine Kills albumu 'Every Trick In The Book' svaka pesma inspirisana je nekog poznatom knjigom. "Enjoy Your Slay” je "prevedena" iz Stephen King-ovog The Shining, možda poznatije kao istoimeni film Stanley Kubrick-a. Spot za pesmu je urađen po motivima iz filma a gostujuće vokale je snimio unuk režisera, Sam Kubrick koji je pevač u londonskom metal bendu Shields.


Papa Roach i Machine Gun Kelly "Sunrise Trailer Park" premijera

Preslušajte još jednu numeru sa novog Papa Roach albuma 'Crooked Teeth' koji se pojavio pre nekoliko dana. Duet sa Machine Gun Kelly-em je za neke najbolja a za druge najlošija pesma ovog izdanja. Recenziju albuma pročitaj ovde a pesmu preslušaj u linku ispod.


Oceans Ate Alaska premijera singla "Covert"

Britanski progressive metalcore Oceans Ate Alaska objavili su novu pesmu "Covert". To je prvi singl sa novim pevačem Jake Noakes-om kao i najava njihovog drugog studijskog albuma koji će se pojaviti u narednim mesecima.