5. 8. 2016.

Of Mice & Men drugačiji singl "Real" #video #premijera

Of Mice & Men su se definitivno promenili. "Real" je prva njihova pesma u kojoj su samo čisti vokali. To je drugi singl albuma 'Cold War', u prodaji je od 9. septembra. Kako zvuči nova Of Mice & Men pesma preslušaj u linku ispod.


The Dillinger Escape Plan singl "Limerent Death" sa poslednjeg albuma? #video #premijera

Posle albuma 'Dissociation' bend odlazi na neodređenu i dugu pauzu- Tako su The Dillinger Escape Plan najavili svoje šesto studijsko izdanje. Pre tri godine pojavio se odlični 'One of Us Is the Killer' - pročitaj recenziju.
Novu pesmu "Limerent Death" preslušaj u linku ispod.


Jared Leto kao Joker i Skrillex u "Purple Lamborghini" #video #premijera

Jared Leto je reprizirao svoju ulogu Joker-a iz novog Suicide Squad filma za potrebe novog spota koji prati soundtrack izdanje. Skrillex & Rick Ross su napisali pesmu "Purple Lamborghini", spot pogledaj u linku ispod.


Preslušaj novi Storm The Sky album 'Sin Will Find You' #stream

Australijski post-hardcore bend Storm The Sky objavio je svoje drugo studijsko izdanje. 'Sin Will Find You' je najavljen singlovima "Jaded Ghost", "Lilac" i "Medicine". Preslušaj ga u celini u linku ispod.


The Color Morale objavili "Lonesome Soul" #video #premijera

Još malo nas deli do novog The Color Morale albuma 'Desolate Divine'. Disk će se naći u prodaji od 19. avgusta. Novu pesmu "Lonesome Soul" preslušaj u linku ispod.


Young The Giant novi spot "Silvertongue" #video #premijera

Young The Giant su objavili spot za "Silvertongue". To je još jedan singl sa narednog albuma 'Home Of The Strange', pojaviće se 12. avgusta. Bend će takođe nastupiti uživo kod Jimmy Kimmel-a narednih dana. Pogledaj spot u linku ispod.