28. 10. 2016.

Courage My Love nova pesma "Stereo" #video #premijera

Courage My Love objavljuju "Stereo", to je prvi singl njihovog sledećeg albuma. Izdanje o kome još uvek nema informacija pojaviće se početkom sledeće godine. Pogledaj spot za "Stereo" u linku ispod.


Preslušaj Upon A Burning Body 'Straight From The Barrio' album #stream

'Straight From The Barrio' je četvrti studijski album za američki deathcore Upon A Burning Body. Najavljen odličnim singlovima "Already Broken" i "'Til The Break of Dawn" napravili su pometnju među fanovima i predstavili nešto drugačiji zvuk benda. Kompletno izdanje preslušaj u linku ispod.


Fearless Vampire Killers poslednje dve pesme "Priceless" i "Always Forgive" #video #premijera

Fearless Vampire Killers prestaju sa radom. Uskoro će odsvirati i poslednji koncert i oprostiti se od publike. "Priceless" i "Always Forgive" su pesme koje publika dobija na poklon za rastanak.


The Menzingers objavili "Bad Catholics" #video #premijera

The Menzingers su objavili "Bad Catholics", novi singl kojim najavljuju svoje sledeće izdanje. Album 'After The Party' pojaviće se 3. februara.


Asking Alexandria uživo sa Danny Worsnop-om #video

Asking Alexandria i Danny Worsnop su ponovo zajedno, to je već stara vest. Prvi koncert na 10 Years In The Black turneji je održan 25. oktobra u Sijetlu, pogledaj snimak u linku ispod.


Muse "New Kind Of Kick" za Noć Veštica #video #premijera

Muse su objavili novu pesmu "New Kind Of Kick", inače obrada benda The Cramps iz 1981. godine. Zanimljiv spot inspirisan praznikom Halloween može da se pogleda u linku ispod.


Avenged Sevenfold - The Stage #recenzija

Capitol
2016

Avenged Sevenfold pomeraju granice moderne gitarske muzike. Singl u trajanju od osam minuta - od kojih je svaka sekunda vredna; album koji se pojavio u prodaji bez najave - 75 minuta istinskog metal-a. 'The Stage' je onaj album koji pokušavaju da snime već godinama. Za A7X se priča da su budući headline-eri, oni zbog kojih će se prodavati karte na festivalima, pa oni to već i jesu!

Memphis May Fire novi album 'This Light I Hold' na preslušavanje #stream

Memphis May Fire su objavili 'This Light I Hold'. To je njihovo peto studijsko izdanje. Na albumu gostuju Jacoby Shaddix iz Papa Roach i Larry Soliman (ex-My American Heart). Izdanje preslušaj u linku ispod.


AFI objavili dve nove pesme "White Offerings" i "Snow Cats" #video #premijera

Danima pogađamo šta spremaju AFI, a oni nas ipak iznenade. Dve nove pesme su postavljene na njihovoj youtube stranici. "White Offerings" koja će sigurno starije fanove podsetiti na rani period benda i nešto mirnija "Snow Cats". Pored duplog singla bend je najavio i novi album za 2017. godinu jednostavno nazvan 'AFI (The Blood Album)'. Disk sadrži 14 pesama i pojaviće se 20. januara 2017. godine.

Avenged Sevenfold koncert za novi album #stream

Od danas je u prodaji novi Avenged Sevenfold album 'The Stage'.
Tokom jučerašnjeg dana u gradovima širom sveta na zidovima se pojavljivao logo benda (link). Osim najavljenog live stream-a ali niko nije tačno znao šta će se dogoditi. Na zgradi Capitol Records-a A7X su održali koncert koji je prenošen uživo i tako obeležili objavljivanje novog albuma. Više u linku ispod.