13. 7. 2013.

Transplants - In A Warzone #recenzija

Epitaph
2013


Kada čujete albume kao što je ’In A Warzone’ shvatite da punk nije nikada ni umro nego je u svojim najboljim godinama. Transplants je grupa sačinjena od članova Rancid, Blink 182 i repera Skinhead Rob-a i možda su snimili jedan od najboljih punk albuma još od ‘London Calling’. Svaka pesma je priča za sebe i drugačija je od prethodne, imaju dovoljno žestine a ipak se na trenutke smire do neprepoznatljivosti.

Zebrahead oficijelni #video za #CallYourFriends

Zebrahead samo dan posle premijere nove pesme su postavili i spot za prvi singl i naslovnu pesmu novog albuma 'Call Your Friends'. U spotu možete da očekujete prelepe devojke, alkohol, ludu žurku... zvuči poznato, zar ne?



povezane vesti:
Zebrahead - Call Your Friends #audio
Zebrahead deseti album #vesti #video

Placebo - povratak #video

Po malo već zaboravljeni alternativni rock bend iz Britanije sprema svoj povratak. Placebo se nije raspao, objavljivali su albume ali niko baš i nije hteo da sluša ta izdanja.
Njihov sedmi studijski album 'Loud Like Love' izlazi sredinom septembra a prvi singl "Too Many Friends" je već objavljen.


Asking Alexandria kako zvuči novi album #audio

Britanski metalcore sastav je postavio klip od skoro 10 minuta sa deovima pesama sa novog albuma 'From Death To Destiny'. Izdanje se pojavljuje 6. avgusta za Sumerian Records.
Za sada jedina pesma objavljena u celini je treća: "The Death Of Me".



povezane vesti:
Asking Alexandria “To The Stage” uživo #video
Asking Alexandria uživo VIDEO
Asking Alexandria - novi singl AUDIO

Corey Taylor: 98% ukradenih stvari su vraćene #vesti

U vrednosti od oko $36,000 je naneta šteta pevaču Stone Sour i Slipknot u ukradenim stvarima iz njegove dve kuće dok je bio na turneji. Poznanik pevača i njegove supruge je počinioc a uglavnom su nestali muzički instrumenti.
Većina stvari je pronađena i vraćena. Među nestalim predmetima su bile i dve bas gitare Ibanez koje su pripadale Paul Gray-u pokojnom basisti Slipknot-a. Preko svog twitter naloga Taylor se zahvalio policiji Des Moines-a i svima koji su pomogli da se predmeti pronađu.


povezane vesti:
Slipknot i Stone Sour na Download Festivalu 2013 #video
Pokraden Corey Taylor #vesti
Stone Sour snimali spot #video