17. 5. 2017.

Odličan novi Too Close To Touch spot "Miss Your Face"

Posle više meseci Too Close To Touch se vraćaju spotom za "Miss Your Face". Bend promoviše album 'Haven't Been Myself' koji može da se presluša na mikerecenzije. Oni su trenutno u Evropi na zajedničkoj turneji sa Set It Off! i With Confidence. Krajem meseca nastupaju na Slam Dunk Festivalu u Engleskoj, tokom leta su na Warped-u, a jesen je rezervisana za američku turneju sa Waterparks, Creeper i Chapel.


Linkin Park pričaju o novom albumu 'One More Light'

Par snimaka iz studija, dokumentarističnog tipa (ili mi pričamo a kao ne znamo da nas snima kamera) i preporođeni Linkin Park. 'One More Light' će biti njihov prvi potpuno pop album u karijeri i pokušaj da se još više približe publici nije ni čula za njih. Takođe našao se i snimak singla "Heavy" sa Festivala u Brazilu, koji kao da je sniman telefonom.


Body Count premijera "The Ski Mask Way" spota

Novi Body Count singl sa odličnog 'Bloodlust' albuma, pročitaj recenziju ovde. Ako voliš igrice tipa GTA onda će te spot "The Ski Mask Way" oduševiti, ako ne ipak pogledaj spot jer pesma razbija koliko je dobra!


Fall Out Boy "Young And Menace" premijera uživo

Fall Out Boy su nedavno objavili singl kojim najavljuju novi album 'Mania'. Izdanje će se pojaviti tek 15. septembra a do tada nas očekuju barem nekoliko singlova. Kako je proteklo snimanje spota "Young And Menace" pogledaj u linku ispod kao i televizijsku premijeru pesme.